Campania Inima Buna: 100 de studenti colecteaza fonduri pentru recuperarea copiilor cu dizabilitati

Inima BunaFundatia Serviciilor Sociale Bethany invita comunitatea ieseana la un exercitiu de generozitate, pentru al cincilea an consecutiv, in sprijinul copiilor cu dizabilitati. Incepand cu 2 decembrie, puteti oferi o sedinta de recuperare unui copil in cadrul campaniei de strangere de fonduri Inima Buna.  Luna decembrie este prin traditie perioada in care gandul nostru merge catre cei care au nevoie de sprijin. Fundatia Bethany va invita sa fiti alaturi de copiii cu dizabilitati, punand la dispozitie mai multe modalitati prin care puteti oferi o sedinta de terapie specializata: donatii directe catre voluntarii Inima Buna, donatii prin SMS la numarul 8842, in valoare de 2 euro sau donatii lunare.

In perioada 2-6 decembrie, aproape 100 de voluntari, studenti la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, specializarile Asistenta Sociala si Psihologie, vor fi prezenti in marile cartiere si centre comerciale din oras. Reprezentand un exemplu personal de implicare si solidaritate fata de copii, ei vor incerca sa-i convinga pe ieseni sa li se alature si sa sustina printr-o donatie cauza campaniei. Voluntarii Inima Buna pot fi recunoscuti dupa urnele rosii, ecusoanele si vestele personalizate cu insemnele campaniei”, spun initiatorii proiectului.

Mai mult, oricine doreste sa ofere o sedinta de recuperare unui copil cu dizabilitati poate trimite SMS in valoare de 2 euro la numarul 8842, valabil in perioada decembrie – februarie. Acest gest atat de simplu si familiar reprezinta de fapt o contributie semnificativa la serviciile de terapie oferite de Centrul de recuperare Bethany.

Noutatea pe care o aduce anul acesta campania Inima Buna este posibilitatea de a contribui printr-o donatie lunara, prin semnarea unui mandat de debit direct, la programele Bethany. In cadrul campaniei Inima Buna, voluntarii organizatiei se vor adresa companiilor iesene si angajatilor acestora, incurajandu-i sa se alature comunitatii de donatori recurenti.

In primele patru editii, la Iasi, campania Inima Buna a mobilizat suma totala de 53.500 de lei, bani ce au asigurat o parte din serviciile de kinetoterapie, logopedie, terapie prin arta si consiliere psihologica in cadrul Centrului de recuperare pentru copii cu dizabilitati. Acesta functioneaza in cadrul Fundatiei Bethany din 1 octombrie 2012 si asigura anual terapie specializata pentru aproximativ 50 de copii cu deficiente motorii si neuro-motorii. Toate fondurile obtinute in cadrul campaniei Inima Buna, editia a V-a, vor asigura continuitatea serviciilor de terapie in anul 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.