Campania ”Start la miscare cu Tedi” continua in pasi de dans cu Mihai Petre

Start la miscare cu Tedi 2 00001Campania ”Start la miscare cu Tedi” continua sa transmita copiilor mesajul de a face sport si miscare, adresandu-se acestora si in cadrul unor vizite desfasurate in scoli din tara.

Astfel, elevi din Giurgiu, Ploiesti, Vatra Dornei si Valenii de Munte vor afla informatii interesante si utile despre importanta miscarii. Nu in ultimul rand, vor pune si in practica cele insusite intr-un mod care le va face acestora mare placere: in pasi de dans. Mentor si antrenor le este cunoscutul dansator Mihai Petre.

Tedi a efectuat deja prima sa vizita in una dintre scoli, la Giurgiu, unde 90 de copii au invatat coregrafia prezentata de Mihai Petre, iar la final au reusit un flash-mob impresionant.

Stiu ca cei mici sunt foarte receptivi la orice informatie noua, iar atunci cand ”noul” le este prezentat si sub forma de joc, sansele sa le castigi atentia sunt foarte mari. Exact asta am facut la Giurgiu si la fel voi continua si in celelalte scoli la care voi merge. Totul pentru un singur scop: acela de a-i face sa inteleaga cat de importanta este miscarea si cat de placuta devine pe ritmul muzicii. Atunci cand Tedi mi-a propus sa-i fiu alaturi in aceasta campanie, mi-am dat seama ca este o buna oportunitate de a da Start la miscare prin dans”, a declarat Mihai Petre.

Pana la finalul anului scolar 2017-2018, vor mai fi organizate vizite in scoli din Ploiesti, Vatra Dornei si Valenii de Munte. Intalnirile din scoli vor continua si in urmatorul an scolar, iar pe perioada vacantei de vara Tedi va organiza intalniri si se va implica in mai multe actiuni sportive pentru copii.

Tedi continua sa fie cel mai consumat suc si cea mai indragita mascota, dar si un model de viata pentru cei mici. Desi multi dintre copii se joaca si alearga, statisticile arata tendinta spre sedentarism, miscarea fiind inlocuita cu joaca la computer sau tableta si telefon. Tocmai de aceea, prin programul Start la miscare, Tedi le explica celor mici cat de important este sportul pentru sanatatea lor”, a declarat Mihaela Grelus, Director de Marketing Maspex Romania.

La evenimentul organizat pe 21 mai, la Valenii de Munte, Tedi ii va aduce impreuna pe Cristina Neagu, Mihai Petre, Catalina Ponor si Carmen Bruma. La Scoala Gimnaziala “Ing. Gheorghe Panculescu”, cei patru vor adresa impreuna copiilor mesajul de a face cat mai multa miscare.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.