Campanie Ana si Copiii: Alege si trimite un copil in tabara!

Asociatia “Ana si Copiii”, din Bucuresti, a lansat campania “Alege si trimite un copil in tabara!”, in urma careia peste o suta de copii, din comunitatile defavorizate, care au avut rezultate bune la scoala, vor merge intr-o tabara de vara. Campania “Alege si trimite un copil in tabara!” este la cea de-a sasea editie, se desfasoara pe pagina oficiala de facebook a Asociatiei “Ana si Copiii”. Tabara pentru copii va fi organizata in doua serii de cate cincizeci de copii, in luna august. In functie de fondurile strânse, numarul copiilor care vor merge in tabara va fi suplimentat. Costul pentru un copil este de 300 de lei, iar campania se va incheia in data de 10 iulie 2013.

“Organizam aceste tabere pentru ca vrem sa incurajam si sa rasplatim copiii pentru rezultatele lor bune la invatatura. Toti copiii provin din familii foarte sarace, care nu le pot oferi cele câteva zile de bucurie, atât de asteptate de micuti in fiecare an. Fara ajutorul nostru, pe ei ii asteapta o vara lunga, fara amintiri frumoase”, a declarat Mihaela Voivozeanu, Presedintele Asociatiei “Ana si Copiii”.

Asociatia “Ana si Copiii” este o organizatie non-guvernamentala ce are ca misiune prevenirea abandonului familial si scolar. In acest scop, Asociatia “Ana si Copiii” initiaza si deruleaza atât programe educationale si de asistenta sociala, medicala si juridica, servicii sociale in sprijinul comunitatii, câtsi actiuni de informare, constientizare si de sensibilizare a societatii. In prezent, Asociatia ofera servicii unui numar de aproape 300 de copii, din 100 de familii din Bucuresti, Calarasi, Giurgiu, Buzau si Prahova.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.