“Campionatul de voluntariat” Petrom, premiat in SUA ca cel mai bun program de voluntariat corporatist

Campionat de voluntariat Petrom 2013 1 Petrom si GMP PR au castigat premiul pentru ”Cel mai bun program de voluntariat dedicat angajatilor” in cadrul prestigioasei competitii internationale PR Daily’s 2013 Corporate Social Responsibility Awards, organizata de Lawrence Ragan Communications. Proiectul castigator a fost ”Campionatul de voluntariat”, o platforma care ofera angajatilor oportunitati concrete de implicare in problemele comunitatilor in care ei traiesc, fie in calitate de voluntari sau de initiatori ai unor programe de dezvoltare comunitara locale. In 2013, acelasi proiect a fost recunoscut la Romanian CSR Awards ca „Cea mai buna campanie interna de CSR”. Anul acesta, in competitia PR Daily’s 2013 Corporate Social RespMountain bike Zemes-Moinesti 2013onsibility Awards au fost inscrise peste 150 de proiecte, din 14 tari. Romania (reprezentata de Petrom) s-a aflat printre cele 6 tari castigatoare, alaturi de SUA, Canada, China, Turcia si Oman.

“In cadrul Campionatului de Voluntariat, de la debutul sau din 2011, s-au implicat peste 2.000 de angajati Petrom care si-au dedicat timpul si energia unor cauze precum protectia mediului, sustinerea categoriilor defavorizate sau identificarea unor oportunitati de dezvoltare comunitara. In cadrul Campionatului de voluntariat au luat nastere primul festival de traditii si mestesuguri de la Clejani sau prima competitie de ciclism montan de la Zemes, devenita o traditie anuala pentru iubitorii acestui sport”.

Alaturi de aceasta distinctie, Petrom s-a aflat pe lista scurta la alte doua categorii: ”Cea mai buna implicare a partenerilor si angajatilor”, pentru competitia de ciclism montan Moinesti-Zemes (GMP PR) si ”Cele mai bune afaceri comunitare”, cu proiectul „Scoala lui Andrei” (Graffiti PR).

Competitia PR Daily’s 2013 Corporate Social Responsibility Awards este una dintre cele mai prestigioase competitii din Statele Unite care premiaza excelenta in comunicare si responsabilitate sociala corporatista.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.