Campofrio va dona 8000 de sandvisuri copiilor defavorizati din Dolj

Campofrio Romania s-a alaturat programului „Donator de viitor” derulat de World Vision Romania si ofera de Ziua Recunostintei, pe 28 noiembrie, sandvisuri cu produse Campofrio copiilor din 13 comunitati defavorizate din judetul Dolj. Prin acest proiect, Campofrio transforma fiecare produs achizitionat de consumatori din reteaua Carrefour in perioada 21-28 noiembrie intr-un sandvis care va fi donat de Ziua Recunostintei unuia dintre cei 4000 de copii neajutorati din comunitatile doljene. In urma acestui program, Campofrio va dona cel putin 8000 de sandvisuri cu produse Campofrio.

“Ne bucuram ca putem face bine prin lucuri simple, care pentru acesti copii fac o mare diferenta. Este un proiect cu atat mai drag noua prin faptul ca invitam consumatorii nostri sa ne fie alaturi folosind ca prilej Ziua Recunostintei sa fim recunoscatori pentru lucrurile pe care le avem si sa dam mai departe o mica bucurie,” a declarat Andra Botan, Senior Brand Manager, Campofrio Romania.

Donatia va aduce bucurie in viata unor copii care au cea mai mare nevoie de sprijin. Iar situatia acestor copii in ceea ce priveste alimentatia este in cele mai multe cazuri foarte grava: unii copii mananca doar o data pe zi. Chiar si atunci cand mama le pune pe masa hrana pentru a doua oara, copiii mananca supa de cartofi. De asemenea, sunt numeroase cazurile de copii care merg la culcare flamanzi. Hrana lor este foarte putin variata si consta in cartofi, paine si fasole, fara acces la carne, fructe si legume proaspete, pe perioade indelungate de timp. Astfel ca multi dintre copii sunt subnutriti si flamanzi.

Conform statisticilor, judetul Dolj care se confrunta cu rate ridicate ale somajului, deci cu venituri foarte scazute, si, ca o consecinta directa, cu un risc considerabil de abandon scolar.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.