Caravana Culturala de film si carte, transportata de Camionul Mercedes-Benz Antos

Mercedes-Benz Antos - Caravana Culturala (1)Mercedes-Benz Romania sprijina Caravana Culturala in calitate de partener, iar camionul Mercedes-Benz Antos constituie platforma pentru seria de evenimente culturale desfasurate in perioada iulie – septembrie 2014, in 19 orase din toata iara. Caravana Culturala are scopul de a oferi iubitorilor de cultura oportunitatea de a lua contact cu lumea cartilor si a filmelor. Programul Caravanei Culturale permite accesul liber la diferite spatii de informare si culturalizare, la o mini-biblioteca mobila si la mai multe Mercedes-Benz Antos - Caravana Culturala - Proiectie film (1)proiectii de film.

“Pentru activitatile logistice privind organizarea Caravanei Culturale si pentru asigurarea platformei propriu-zise a caravanei, Mercedes-Benz Romania a pus la dispozitia organizatorilor noul model de camion pentru distributie grea pe distante scurte, Mercedes-Benz Antos. Datorita cabinei practice si confortabile, configuratiilor dinamice de transmisie si noului motor eco Euro VI, Antos este opitiunea ideala pentru transportul de marfuri, materiale si echipamente, intr-un mod prietenos cu mediul”.

Traseul Caravanei Culturale cuprinde 19 destinatii din Romania, respectiv: Vaslui, Falticeni, Botosani, Dorohoi, Campulung Moldovenesc, Nasaud, Gherla, Bazna, Aiud, Blaj, Cugir, Curtea de Argeș, Ramnicu Valcea, Dragasani, Slatina, Turnu Severin, Motru, Targu Jiu si Petrosani.

De-a lungul timpului, Mercedes-Benz Trucks Romania si-a prezentat suportul fata de numeroase initiative culturale si educationale din Romania. In 2013, camionul Mercedes-Benz Antos a dat viata primului parc mobil din tara, in cadrul evenimentului Zilele Arhitecturii “Crossing Borders”. Proiectul demarat de catre Asociatia Studentilor Arhitecti Cluj-Napoca a reprezentat un manifest pentru protejarea spatiilor verzi ale Clujului. Tot in 2013, Mercedes-Benz Romania a fost masina oficiala a Centenarului Cercetasiei in Romania, celebrat de Organizatia Nationala a Cercetasilor, punand la dispozitia acestora un camion Antos, precum si alte modele de autovehicule comerciale Mercedes-Benz.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.