Connect with us

Hi, what are you looking for?

CSR EVENIMENTE

Caravana nationala Samsung TomorrowME va parcurge patru orase noi

Samsung TomorrowMeSamsung Electronics Romania continua programul  educational „TomorrowME”, pentru al saptelea an consecutiv.

Toamna acesta, caravana TomorrowME parcurge patru orase noi, iar prima oprire a fost pe 30 octombrie la Colegiul Caragiale, din Ploiesti. Cu ajutorul „TomorrowME”, prima aplicatie vocationala care are continut 360 grade, Samsung i-a provocat pe elevi sa afle ce profesie li se potriveste intr-o era digitalizata si care sunt oportunitatile lor de dezvoltare profesionala.

La eveniment elevii s-au intalnit cu personalitati care au studiat in Ploiesti si care au avut un parcurs profesional de succes. Printre acestia s-au numarat Moghazehi Mehrzad, participant la Master Chef, in prezent antreprenor local, fondator al restaurantului cu specific iranian, „Food of Persia“, si Bogdan Stoica, jurnalist, blogger, fotograf si unul dintre initiatorii proiectului Humans of Ploiesti. Alaturi de reprezentanti Samsung, acestia au impartasit experientele profesionale, au vorbit deschis despre drumul si provocarile lor in identificarea pasiunii si apoi a carierei, precum si despre deciziile care au stat la baza alegerilor de cariera.

Ne bucuram sa fim alaturi de tineri in procesul de dezvoltare profesionala si sa ii sprijinim in alegerea meseriei care li se potrivestesamsung. Aplicatia TomorrowME ii ajuta sa-si descopere profilul vocational, job-urile compatibile cu acesta si pasii pe care trebuie sa ii urmeze pentru a-si atinge obiectivul de cariera. Alegerea carierei este una dintre cele mai importante decizii din viata unui tanar, lucru care ne responsabilizeaza si ne motiveza sa continuam in fiecare an caravana TomorrowME si sa aducem astfel o imbunatatire in vietile utilizatorilor nostri prin intermediul inovatiei tehnologice”  a declarat Roxana Mihalache, Corporate Citizenship & Public Affairs Manager Samsung Electronics Romania.

Samsung, lider in segmentul tehnologic, integreaza in acest an continut 360 o creat special pentru aplicatia #TomorrowME. In cadrul aplicatiei sunt disponibile trei clipuri in format 360o  in care Angela Dimisca, profesor in cadrul programului Teach for Romania, Silvia Stegaru, co-fondator Codette si sustinator al meseriei de programator in randul femeilor, precum si membrii echipei de robotica AutoVortex vorbesc despre ce ii motiveaza in cariera si despre felul in care meseria lor se va schimba in urmatorii 10 ani.

Aplicatia #TomorrowME a fost dezvoltata de Samsung Electronics Romania si este integrata cu programele educationale actuale si cu cerintele din piata muncii, punand la dispozitia elevilor de liceu, si nu numai, un test rapid prin care isi pot descoperi vocatia. In functie de profilul vocational rezultat, utilizatorii primesc informatii despre ce studii trebuie sa urmeze si care sunt etapele carierei alese.  Aplicatia este disponibila gratuit in Galaxy App si in Google Play. Totodata, aceasta este disponibila si in varianta desktop, pe link-ul http://www.tomorrowme.ro. 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

Featured

Kaufland România a selectat cele 14 organizații neguvernamentale care vor primi finanțare în valoare totală de peste 2.245.500 lei, in cadrul celui de-al doilea...

CSR CAFE

Cum cel mai bine se invata din exemple concrete, apreciem ca este important sa comunicam si sa impartasim ceea ce facem, proiectele noastre, modul...

Featured

Sistemul Coca-Cola in Romania (Coca-Cola HBC Romania si Coca-Cola Romania)  a lansat  Meniul Faptelor Bune, cu scopul de a ajuta cat mai multe persoane...

Featured

PENNY a inaugurat, alături de Habitat for Humanity, Centrul Comunitar din Buftea, un spațiu ce va funcționa ca un after-school și va deservi două...