Cargill a alocat 10.000 USD pentru reabilitarea dispensarului din Independenta

cargill_reabilitare_dispensar_independenta00Compania Cargill a alocat 10.000 de dolari pentru reabilitarea Dispensarului Uman din Comuna Independenta, judetul Calarasi. Fondurile au fost necesare pentru refacerea integrala a instalatiei electrice a dispensarului si reabilitarea a doua cabinete medicale din aceeasi incinta. La actiune au participat ca voluntari si angajati ai companiei Cargill, care au ajutat la varuirea celor doua cabinete. Lucrarile au fost realizate cu sprijinul autoritatilor locale cargill_reabilitare_dispensar_independentasi a partenerului local Agrozootehnica Independenta.

Diana_Ojica_Presedinte_Comitetul_pentru_Responsabilitate_Sociala_Cargill_01Suntem mereu preocupati de nevoile oamenilor din comunitatile în care ne desfasuram activitatea. De aceasta data am colaborat cu Agrozootehnica si autoritatile locale pentru a-i ajuta pe oamenii din comuna Independenta sa beneficieze de servicii medicale corespunzatoare”, a declarat Diana Ojica, Presedintele Comitetului Cargill de Responsabilitate Sociala.

In toate comunitatile Cargill din lume, angajatii contribuie cu sute de ore de voluntariat si fac donatii caritabile care au un impact local semnificativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.