Cargill a donat aproape 70 milioane USD organizatiilor din 57 de tari

Cargill a donat, in anul fiscal 2012,  69,9 milioane USD organizatiilor din  57 de tari de pe toate continentele, se arata in Raportul de Responsabilitate Corporativa pe 2012 al companiei. Fondurile au fost utilizate pentru programe care imbunatatesc nutritia si sanatatea, proiecte de educatie si de protectie a mediului inconjurator.

Intitulat “Responsabilitatea noastra intr-o lume in schimbare”, raportul este structurat pe cei patru piloni ai abordarii companiei fata de responsabilitatea corporativa, respectiv: Dezvolta  afaceri cu integritate,  Munceste pentru a hrani lumea; Opereaza cu lanturi de aprovizionare responsabile și Imbogateste comunitatile.

Raportul de Responsabilitate Corporativa Cargill se concenteraza si asupra celor cinci tendinte actuale care modeleaza lumea, si anume: Centrele de activitate economica se schimba;  Pietele sunt dinamice si tot mai interdependente; Lanturile de aprovizionare sunt supuse unor teste noi; Consumatorii se asteapta mai mult de la alimentele pe care le mananca;  Securitatea alimentara este importanta pentru toata lumea.

Aflati mai multe despre actiunile Cargill in directia Responsabilitatii Sociale Corporative citind integral raportul AICI

 

 

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.