Cargill a organizat o plantare de copaci cu ocazia Zilei Pamantului

cargill1Cargill a organizat cu ocazia Zilei Pamantului o plantare de copaci si o lectie educativa despre mediu pentru copiii de la scoala locala din satul Ungureni. Compania a marcat evenimentul alaturi de locuitorii din Munteni, judetul Galati. La  actiune a participat intreaga comunitate, intr-un efort comun de a planta 7.500 de salcami pe un teren cu risc ridicat de eroziune. Acestia au fost ajutati de 40 de voluntari Cargill, partenerii locali, dar si de reprezentanti ai autoritatilor locale. 30 de elevi de la Scoala Gimnaziala  din satul Ungureni au participat la lectia educativa despre mediu. Acest gen de activitate are rolul de creste constientizarea asupra importantei protectiei mediului. Copiii au identificat actiuni si masuri pe care fiecare dintre ei le-ar putea lua pentru o dezvoltare durabila a comunitatilor in care traiesc.cargill2

Diana_Ojica_Presedinte_Comitetul_pentru_Responsabilitate_Sociala_Cargill_01Ne continuam angajamentul de a ajuta comunitatile sa se dezvolte, pentru ca nu putem prospera fara obiective si eforturi comune. Iar obiectivele Cargill au la baza comunitatile in care compania isi desfasoara activitatea si oamenii cu care colaboreaza. Aceste activitati in sprijinul protectiei mediului reprezinta o continuare a vocatiei si traditiei noastre in ceea ce priveste responsabilitatea sociala“, a declarat Diana Ojica, Presedinte al Comitetului CSR Cargill.

Cu cele doua silozuri Cargill din regiune, de la Frunzeasca si Independenta, compania vine in sprijinul fermierilor locali. Acestea se adauga la varietatea de servicii pe care compania le ofera in zona: pornind de la distributia de inputuri agricole necesare infiintarii culturilor (seminte, ingrasaminte, produse pentru protectia plantelor) cu plata la recoltare, pana la solutii pentru valorificarea recoltei si pentru gestionarea riscului reprezentat de volatilitatea preturilor la produsele agricole.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.