Cargus a devenit partener oficial al Federatiei Romane de Rugby

Compania de curierat Cargus a anuntat un parteneriat pe termen lung cu Federatia Romana de Rugby. In cadrul acestuia, Cargus ofera federatiei preturi preferentiale, care vor permite livrarea gratuita pentru toate produsele oficiale comandate din magazinul online al Federatiei – www.rugbyshop.ro. In acest fel, FFR a facut un pas important spre a aduce pasiunea sportului cu balonul oval mai aproape de fani. Produsele oficiale ale FRR vor putea fi comandate online si vor ajunge gratuit la fani, prin intermediul firmei de curierat. Livrarea produselor disponibile in magazinul online FRR este parte din acordul de sponsorizare pe termen lung semnat de federatie si Cargus si anunţat, recent, de reprezentantii ambelor parti.

“Suntem vechi admiratori ai Stejarilor, dar suntem si pasionati de sustinerea dezvoltarii comertului online din Romania. Parteneriatul cu FRR, cu deschiderea noului magazin oficial al Federatiei, este o relatie ideala pentru noi si speram sa vedem mai multi fani purtand tricoul oficial al echipei nationale peste tot in Romania si in special in tribunele Stadionului National de Rugby“, a declarat Gian Sharp, CEO Cargus.

Produsele FRR, inclusiv tricoul oficial „Stejarilor”, vor fi disponibile incepand din aceasta saptamana pe www.rugbyshop.ro

Cargus a facut din sustinerea comertului online una dintre prioritatile sale anul acesta si a lansat Cargus e-succes, o platforma conceputa sa ajute comertul online din Romania cu reduceri speciale si oferte pentru magazinele online.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.