Carrefour a incheiat in ultimii ani parteneriate cu 340 de fermieri romani

Carrefour producatori - Florin Stoian_2016 Carrefour Romania a dezvoltat in ultimii 14 ani parteneriate solide cu peste 340 de fermieri din toate regiunile tarii, pentru a putea oferi clientilor gustul autentic romanesc al produselor. Astfel, pe rafturile magazinelor din toata tara ajunge 100% din productia lor la preturi avantajoase si pentru cumparatori si pentru fermieri. In cadrul unui demers inceput in 2014, Carrefour Romania a lansat treptat 3 apeluri catre producatorii romani de legume si fructe (cu focus pe anumite zone ale tarii (Iasi, Cluj, Focsani, Oradea, Sibiu, Drobeta-Turnu Severin) pentru a consolida o retea solida de colaboratori pe care sa ii sprijine si cu care sa lucreze in mod constant si pe termen lung intr-o relatie mutual avantajoasa.

Andreea_Mihai_Director_de_Marketing_Carrefour_Romania_SAVrem sa le oferim clientilor nostri posibilitatea de a alege dintr-o gama cat mai variata de produse romanesti si, totodata, sa ii sustinem pe producatorii locali sa se dezvolte prin crearea de parteneriate sustenabile cu Carrefour. Suntem constienti de importanta promovarii consumului de produse romanesti si de aceea incercam sa construim de peste 14 ani relatii de lunga durata cu fermierii locali. In acest fel, sustinem economia locala si stimulam crearea de locuri de munca in diverse zone ale tarii”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing & Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamica Comerciala & Pricing Carrefour Romania.

Carrefour producatori - Florin Stoian_1Ferma Stoian are o colaborare veche de 9 ani cu Carrefour alaturi de care a crescut si s-a dezvoltat in timp. Aici facem agricultura conventionala, ferma noastra fiind certificata pentru bunele practici urmarind cu atentie si facand analize periodice pentru ca produsele sa pastreze gustul si savoarea legumelor de odinioara. Prin parteneriatul cu Carrefour, Ferma Stoian a avut oportunitatea de a aduce pe mesele romanilor din toata tara legume sanatoase de unde si motto-ul fermei «Legume sanatoase intr-un corp sanatos»” , spune Florin Stoian, din judetul Constanta, unul dintre producatorii romani cu care Carrefour colaboreaza din 2007.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.