Carrefour continua campania “Operatiunea Ghiozdanul, daruind 46.000 de pachete cu rechizite

Operatiunea Ghiozdanul_5Carrefour continua si in acest an campania “Operatiunea Ghiozdanul”, prin care va darui peste 46.000 de pachete cu rechizite elevilor din clasa I.

Astfel, in perioada 11-15 septembrie, echipele Carrefour vor vizita scolile din cele 19 orase in care grupul Carrefour opereaza hipermarketuri si vor oferi pachete cu rechizite, dulciuri si ghiozdane unui numar de peste 46 000 de elevi din clasa I.

In total, vor fi vizitate 711 scoli din Bucuresti, Brasov, Buzau, Constanta, Drobeta, Focsani, Galati, Oradea, Suceava, Iasi, Targu Jiu, Botosani, Ploiesti, Sibiu, Cluj, Braila, Pitesti, Timisoara si Piatra Neamt.

Andreea_Mihai_Director_de_Marketing_Carrefour_Romania_SAEste o actiune de amploare care a devenit deja o traditie. Ne bucuram ca suntem alaturi de micuti si ca le uram succes in noul an scolar! Ii vom astepta, de asemenea, si in magazinele noastre unde ii vom surprinde cu produse si evenimente speciale pentru ei. Operatiunea Ghiozdanul face parte din strategia Carrefour de a se implica in viata sociala, in diferite momente cheie din viata oamenilor, de a oferi acestor copii sansa la o viata  mai buna cu o educatie accesibila si continua. Campania „Operatiunea Ghiozdanul” ne permite astfel, inca o data, sa demonstram ca suntem un partener de durata in sprijinirea comunitatilor locale in cadrul carora activam”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamica Comerciala&Pricing Carrefour Romania.

Ajunsa la a 12-a editie, Operatiunea Ghiozdanul este derulata cu acordul si sprijinul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti si al Inspectoratelor Scolare Judetene.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.