Carrefour deruleaza campania Banca de Alimente in 63 de magazine din toata tara

2017 Banca de alimente in magazinele Grupului Carrefour_2Carrefour Romania, in parteneriat cu Crucea Rosie Romana, organizeaza o noua editie a campaniei Banca de Alimente. In acest an, campania se va desfasura in 63 de magazine ale grupului Carrefour: 32 de hipermarketuri, 27 de supermarketuri Billa si 4 supermarekturi Market, magazine Billa recent remodelate. Proiectul Crucii Rosii Romane, Banca de Alimente, face parte din campania internationala de colectare de alimente, coordonata de Fundatia Carrefour, care se desfasoara simultan in 10 tari in care grupul Carrefour este prezent. Astfel, pan ape 10 mai, oamenii pot dona alimente greu perisabile sau bani pentru persoanele si familiile defavorizate, prin intermediul urnelor special amplasate la casele de marcat si la iesirea din magazine.

Andreea_Mihai_Director_de_Marketing_Carrefour_Romania_SAIn cadrul Carrefour, incercam de fiecare data sa oferim o mana de ajutor persoanelor defavorizate. Programul Banca de alimente, derulat in parteneriat cu Crucea Rosie, devine deja un proiect de traditie pentru noi, participand activ la realizarea sa inca din 2009. Anul acesta ne-am propus sa ne mobilizam si mai mult, iar impreuna cu clientii nostri din peste 60 de magazine ale Grupului Carrefour, ne vom uni intr-un efort comun, ce-si propune sa vina in sprijinul celor ce nu au posibilitatile materiale de a se bucura de o masa calda. Ne bucura foarte mult faptul ca o data cu lansarea acestei noi campanii, am reusit sa aducem acest proiect frumos in regiuni ale tarii pe care pana acum nu le atingeam, lucru care nu face decat sa ne mareasca sansele de reusita. Alaturi de Crucea Rosie ne dorim sa Hranim un vis: o lumea fara foame”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing & Comunicare, PR & Solidaritate, Dinamica Comerciala  &Pricing Carrefour Romania.

Proiectul umanitar Banca de Alimente a fost lansat de Crucea Rosie Romana in anul 2009 ca o solutie imediata de ajutorare a persoanelor fara venituri sau cu venituri foarte mici. Acesta consta in colectarea de alimente greu perisabile sub forma de donatie de la clientii magazinelor partenere si distriburea acestora sub forma de pachete la domiciliul beneficiarilor. Pachetele cu alimente cantaresc, fiecare, cate 12 kg si contin alimente de baza precum: ulei, zahar, faina, malai, orez, paste fainoase, conserve de carne sau peste, conserve de legume, biscuiti si alte produse alimentare. 

Cu sprijinul Carrefour Romania, proiectul a reusit timp de 8 ani sa vina in ajutorul a peste 114 800 de familii nevoiase, cu aproximativ 650 000 kg de alimente greu perisabile colectate. Beneficiarii sunt batrani, familii cu multi copii si cu situatie materiala precara, familii monoparentale, copii cu dizabilitati proveniti din familii sarace. Aproximativ 2 500 de voluntari in fiecare an s-au dedicat acestui proiect prin activitati de promovare, colectare si distribuire de alimente la domiciliul beneficiarilor.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.