Carrefour: Mamografii si teste Babes-Papanicolau oferite gratuit femeilor din Varasti, judetul Giurgiu

Carrefour Unitatea mobila de diagnostic la VarastiCarrefour Romania sustine Campania de Diagnostic Mobil – Cancer de san si col uterin organizata de Fundatia Renasterea, in parteneriat cu Roche Romania.

Astfel, femeile din localitatea Varasti, judetul Giurgiu vor beneficia, pana pe 29 noiembrie, de mamografii si teste Babes-Papanicolau realizate gratuit in cadrul campaniei.

Obiectivul campaniei este oferirea de investigatii medicale gratuite femeilor din mediul rural/mic urban caracterizat de lipsa accesului la servicii medicale si de nivelul scazut de informare si educare a femeilor despre preventie si in care programele de screening sunt implementate deficitar sau lipsesc cu desavarsire. Investigatiile medicale sunt oferite in Unitatea Mobila de Diagnostic dotata cu un cabinet ginecologic si cu unul de radiologie.

Andreea_Mihai_Director_de_Marketing_Carrefour_Romania_SANe bucuram ca putem fi alaturi de Fundatia Renasterea in acest frumos demers care isi propune sa ofere femeilor din comuna Varasti, o comunitate in care Carrefour isi desfasoara activitatea prin prisma Cooperativei Agricole Carrefour Varasti, acces la servicii medicale esentiale pentru o viata mai buna. In cadrul companiei Carrefour credem ca este important sa sustinem actiuni de constientizare a necesitatii realizarii unor teste periodice care impacteaza femeile din tara noastra, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamica Comerciala&Pricing, Carrefour Romania.

Unitatea Mobila de Diagnostic stationata in Varasti va realiza 200 de mamografii si 400 de teste Babes-Papanicolau. De la inceputul campaniei, in comuna Varasti au fost oferite servicii medicale pentru 126 de femei, realizandu-se 123 de teste Babes-Papanicolau si 52 mamografii.

Unitatea Mobila de Diagnostic este amplasata langa dispensarul comunal al comunei Varasti.

Campania se desfasoara sub umbrela Coalitiei pentru Sanatatea Femeii, parteneriat strategic intre ONG-uri si profesionisti din sistemul medical, ce are ca obiective promovarea importantei preventiei si reducerea mortalitatii asociate cancerelor ginecologice in Romania.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.