Carrefour ofera clientilor carne proaspata de manzat, ce provine de la doua ferme romanesti

Lansare Filiera Calitatii CarrefourCarrefour Romania a lansat Filiera Calitatii Carne de Manzat, prin care ofera clientilor carne proaspata de manzat rasa Charolaise, ce provine de la doua ferme de carne din judetele Arges si Brasov. Animalele cresc liber si sanatos pe pasuni de munte si sunt hranite numai cu iarba proaspata, fan si cereale, oferindu-i astfel carnii un gust savuros.

Carnea este transata si ambalata intr-un abator specializat aflat in Ramnicu Valcea, iar produsele astfel obtinute sunt livrate catre hipermarketurile Carrefour din Bucuresti, putand fi gasite in zona de Macelarie-Autoservire. De asemenea, clientii vor putea gasi produsele din Filiera Calitatii Carne de Manzat si pe platforma BRINGO incepand cu aceasta luna.

Florin Capatana, Director dezvoltare durabila si relatii institutionale CarrefourCarrefour promoveaza produsele romanesti si producatorii locali, dovada fiind ponderea substantiala pe care produsele autohtone o au in magazinele noastre. Spre exemplu, pe segmentul carne regasim carne de pasare 100% romaneasca, carne de vita in proportie de 90% din productie locala si aproximativ 60% carne de porc de la fermele din Romania. Prin lansarea celei de-a 4-a Filiere a Calitatii pentru carnea de manzat Carrefour isi continua angajamentul de a oferi clientilor produse romanesti proaspete si gustoase, avand garantia calitatii prin monitorizarea atenta si verificarea continua a standardelor agreate cu partenerii”, a declarat Florin Capatana, Director dezvoltare durabila si relatii institutionale Carrefour.

Filiera Calitatii Carrefour aduce beneficii nu doar clientilor, dar si micilor producatori locali, oferindu-le acestora o serie de avantaje: eliminarea problemelor de desfacere, previzionarea clara a vanzarilor, siguranta preturilor negociate, stabilitatea parteneriatului si sustinerea logistica.

Filiera Calitatii Carne de Manzat se alatura celorlalte 3 lansate de Carrefour in Romania, incepand cu 2008, pentru porc, morcov si cartofi, asigurand controlul calitatii produselor oferite, prin monitorizarea si verificarea continua a standardelor de calitate setate impreuna cu partenerii de catre o echipa de experti. Produsele sunt disponibile in toate hipermarketurile Carrefour din Bucuresti, dar si la comanda, pe platforma BRINGO. 

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.