Carrefour Romania asigura hrana spitalelor din tara care trateaza pacientii cu Covid-19

Carrefour Ora PamantuluiCarrefour Romania a raspuns necesitatii de hrana si asigura spitalelor din tara, care trateaza pacientii infectati cu Covid-19, alimentele necesare pe parcursul urmatoarei luni, atat pentru personalul medical, cat si pentru pacienti.

In acest moment, urmatoarele spitale: Spitalul clinic de boli infectioase Constanta, Spitalul clinic de boli infectioase si pneumoftizologice Victor Babes Craiova si Spitalul clinic de boli infectioase Victor Babes Timisoara se afla pe lista centrelor medicale ce vor primi alimente, la recomandarea Ministerului Sanatatii.

„Cei care se afla astazi in linia intai in lupta impotriva Covid-19 – cadre medicale, asistenti, personal de suport – au, la randul lor, nevoie de grija si ajutor. Vrem sa le acordam sprijin pentru a face fata zi de zi situatiilor solicitante. Iar pacientilor, toate incurajarile, impreuna cu sustinerea pe care vrem sa le-o oferim printr-o alimentatie corespunzatoare”, a declarat Jean Richard De Latour, CEO Carrefour Romania.

Spitalele vor primi din partea Carrefour Romania alimentele necesare unei alimentatii adecvate, conform solicitarilor primite de la unitatiile sanitare mentionate anterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.