Carrefour Romania si P&G sustin mamele gimnastilor romani

CarrefourCarrefour Romania si Carmen Bruma, alaturi de P&G, initiatorul campaniei Multumesc, mama!,  au facilitat o discutie despre provocarile carora mamele le fac fata, cu nemarginita dragoste si putere, in cursa de zi cu zi a cresterii unui viitor campion. Adriana Iordache, mama Larisei Iordache campioana mondiala la gimnastica, Andreea Dascal, mama inotatoarei Ana Dascal  si Cristiana Haica, psiholog, au discutat despre contributia pe care o are o mama la succesul copilului sau, precum si despre obstacolele pe care trebuie sa le depaseasca in aceasta calatorie dificila, dar plina de satisfactii.

Andreea_Mihai_Director_de_Marketing_Carrefour_Romania_SAIn cadrul Carrefour, noi promovam atat tinerele talente, precum si pe cei care sustin campionii sa-si atinga visurile. De aceea, ne-am bucurat sa ne putem alatura acestei minunate initiative ce are drept scop sustinerea mamelor celor peste 1.800 de gimnasti romani,” a declarat Andreea Mihai, Director Marketing, PR&Solidaritate, Dinamica Comerciala&Pricing, Carrefour Romania.

 

„Orice mama vrea sa fie cea mai buna pentru puiul sau si isi doreste pentru el ce este mai bine. Este nevoie insa de multa forta pentru a construi acest bine – creand ocazii de dezvoltare si incurajare, sprijinindu-l in ceea ce isi doreste sa faca, avand puterea de a il lasa sa faca fata esecului si sa invete din el, in loc sa il evite. In plus, mama trebuie sa ii transmita convingerea ca printr-o pregatire corespunzatoare, va reusi tot ceea ce isi propune si, indiferent de situatie, ea ii va ramane alaturi. Acestea sunt ingredientele pentru a construi un caracter puternic. Si putem spune, cu convingere, ca in spatele unui caracter puternic sta un alt caracter puternic: al mamei“ a completat Cristiana Haica, psiholog.

Evenimentul s-a desfasurat cu ocazia lansarii, in perioada 4 – 30 august, a campaniei prin care achizitionarea de produse P&G semnalizate la raft, in hipermarketurile Carrefour din intreaga tara, ajuta la sustinerea mamelor celor peste 1.800 de gimnasti romani. Astfel, la 100 de produse P&G cumparate, cate 1 produs P&G va fi donat acestor mame cu merite extraordinare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.