Carrefour Romania sustine campania umanitara „Doneaza sange! Salveaza o viata!”

2016 carrefour - doneaza sangeCarrefour Romania se alatura unui amplu program national de donare de sange Doneaza sange! Salveaza o viata!, ce se deruleaza pana pe  27 mai 2016, in parteneriat cu Patriarhia Romana si Jandarmeria Romana si cu sprijinul Institutului National de Transfuzie Sanguina – Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti. Campania de constientizare se desfasoara in hipermarketurile si supermarketurile Carrefour din intreaga tara. In plus, pe site-ul companiei se poate gasi lista centrelor de transfuzie unde clientii se pot prezenta pentru a deveni donatori.

Andreea_Mihai_Director_de_Marketing_Carrefour_Romania_SANe invitam clientii sa vina in centrele de transfuzie din orasul lor pentru a dona sange, ca o manifestare a spiritului de solidaritate fata de persoanele care sunt in nevoie. Campania Carrefour are ca obiectiv principal informarea si constientizarea cu privire la nevoia reala de sange pentru transfuzii din spitalele romanesti, cresterea numarului donatorilor de sange din Romania si imbunatatirea stocurilor sanguine nationale. In acelasi timp, suntem parte a acestei actiuni si pentru a sensibiliza membrii comunitatilor din fiecare oras asupra importantei unui gest umanitar care poate salva vieti omenesti”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamica Comerciala&Pricing Carrefour Romania.

In Romania, datele arata ca o persoana are nevoie de sange la fiecare 3 secunde, in conditile in care necesitatea de sange este acoperita in medie, in proportie de 60% la nivelul intregii tari.

In momentul de fata, doar sub 2% din populatia tarii doneaza sange, comparativ cu situatia la nivel european unde, in medie, peste 10% din populatie doneaza sange.
Campania nationala Doneaza sange! Salveaza o viata! a fost initiata in anul 2013 si a ajuns acum la a 11–a editie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.