Carrefour strange produse pentru “Banca de Alimente”

Compania Carrefour sustine si in acest an proiectul „Banca de Alimente”, derulat de Crucea Rosie Romana. Campania de strangere de alimente va avea loc pe 30 noiembrie in toate cele 16 orase in care sunt prezente hypermarketurile companiei, respectiv: Bucuresti, Botosani, Braila, Brasov, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Drobeta, Focsani, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu si Suceava. Proiectul „Banca de Alimente” isi propune sa aduca o bucurie copiilor nevoiasi cu ocazia sarbatorilor de iarna, oferindu-le cadourile de care acestia au mare nevoie: alimente de baza greu perisabile din care vor putea fi preparate mai multe mese. Campania strangerii de alimente va fi semnalizata la intrarea in fiecare hypermarket Carrefour din tara, la rafturile de alimente, iar voluntarii Crucii Rosii, in calitate de ajutoare ale lui Mos Craciun, vor indemna clientii magazinelor sa doneze alimente greu perisabile in containerele de alimente special amenajate dupa casele de marcat.

„Banca de Alimente este un proiect permanent prezent in hypermarketurile Carrefour Romania, doar in 2012 clientii donand aproximativ 73 de tone de alimente, ajutand astfel 17.000 de familii. Persoanele care ne vor vizita hypermarketurile in data de 30 noiembrie vor avea ocazia de a afla direct de la voluntarii Crucii Rosii cum ii putem ajuta pe cei mai putin norocosi dintre noi. In 2014 speram sa ajutam peste 20.000 de familii nevoiase din intreaga tara prin toate actiunile desfasurate impreuna cu partenerii nostri de la Crucea Rosie Romana”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing al Carrefour Romania.

La initiativa Fundatiei Carrefour si Carrefour Romania, programul national al Crucii Rosii Romane s-a alaturat campaniei europene de colectare de alimente care se desfasoara simultan in 8 tari: Argentina, Belgia, Brazilia, Franta, Italia, Polonia, Romania si Spania, in data de 30 noiembrie. Aproape 3,000 de magazine Carrefour din lume: 1,100 de magazine in Franta, 700 in Italia, 200 in Polonia s-au alaturat campaniei. In Romania, Carrefour este sustinatorul programului Banca de Alimente al Crucii Rosii inca din anul 2009, cand proiectul a luat nastere si a fost implementat in hypermarketurile Carrefour din intreaga tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.