Carrefour sustine competitia Bucharest Running Club, ce promoveaza un stil de viata sanatos

Carrefour - Partener MaratonCarrefour a semnat un parteneriat cu Bucharest Running Club, o competitie ce promoveaza miscarea si stilul de viata sanatos. Evenimentul este organizat in trei etape, respectiv: Bucharest 10K & Family Run, Bucharest Half Marathon si Marathon. 

In primul weekend din aprilie, Carrefour a sustinut competitia Bucharest 10K & Family Run, la punctele de refreshment si Cursa Familiilor, cu produse sanatoase pentru cei peste 5.000 de iubitori ai miscarii in aer liber, profesionisti si amatori, copii si adulti.

Participantii si-au putut reincarca gratuit bateriile la punctele de refreshment aflate pe traseul competitiilor 10K & Family Run, iar la healthy corner au gasit o varietate mare de produse bio, de la fructe uscate si proaspete, si pana la ingrediente cu care si-au preparat sucuri naturale, salate si sandvisuri gustoase si sanatoase.

Ma bucur sa vad ca exista un interes tot mai mare pentru astfel de competitii, inclusiv in randul colegilor mei. La eveniment au participat 60 de colegi si clienti Carrefour, care au beneficiat de invitatii din partea noastra. Sustinem alegerile sanatoase prin parteneriate strategice, dar mai ales prin promovarea produselor de calitate catre consumatorii nostri. Aceste actiuni sunt parte integranta a planului de transformare a grupului Carrefour, avand ca obiectiv sa devenim liderul schimbarii in alimentatie”, a declarat Catalin Samara, Director Marketing, Digitalizare si IT Carrefour Romania.

Bucharest 10K & Family Run este primul eveniment din seria organizata de Bucharest Running Club si sponsorizat de Carrefour Romania. Urmatoarele competitii sunt Bucharest Half-Marathon, care va avea loc in perioada 12-13 mai, si Bucharest Marathon, pe 13-14 octombrie.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.