Connect with us

Hi, what are you looking for?

Featured

Carrefour sustine peste 1.000 de familii cu produse greu perisabile, prin Cutia cu Bucurie

Cutia Cu BucurieCu sustinerea Carrefour Romania si cu sprijinul Green PC Ambalaje, Salvati Copiii Romania va asigura livrarea a peste 14.000 de produse greu perisabile ce vor ajunge la familii dezavantajate din toata tara.

Cutia cu Bucurie este un proiect al Carrefour, cu sprijinul Green PC Ambalaje pentru productia cutiilor, ce asigura necesarul de hrana pentru cel putin 2 saptamani, pentru o familie cu 3 persoane.

Prin eforturile commune Cutia cu bucurie va ajunge in caminele a peste 1.000 de familii din 15 judete.

Fiecare kit de hrana contine produsele de baza, precum: ulei, faina, malai, orez, zahar, gris, paste, bulion, biscuiti, lapte uht, cereale, conserva de fructe, conserva de carne, iar, in plus, are rolul de a oferi un zambet beneficiarilor, prin designul si mesajele special conceputeCutia Cu Bucurie_Anca Serea_Amalia Nastase de poetul modern Iv Cel Naiv.

Anca_Damour”Unul dintre angajamentele Carrefour, prin filosofia globala Act For Food, este ca generatiile tinere sa le spuna parintilor ca astazi mananca mai bine decat ieri. In Romania exista, insa, familii vulnerabile care nu au acces la alimentatie corespunzatoare, care se confrunta cu fenomenul de malnutritie si ai caror copiii au nevoie de hrana pentru a putea invata. Prin acest demers, le stam alaturi oferindu-le necesarul de alimente pentru debutul anului scolar, ajutandu-i, astfel, sa-si pastreze energia pentru lectii si sa se bucure de un nou inceput”, a declarat Anca Damour, Executive Board Member Carrefour Romania.

Cele 1,000 cutii au fost asamblate cu ajutorul voluntarilor din magazinele Carrefour din toata tara, iar in Bucuresti si-au oferit suportul la impachetari vedete precum Amalia Nastase, Anca Sina-Serea si Sonia Argint-Ionescu. Cutiile cu alimente vor fi distribuite in comunitati de catre expertii Salvati Copiii, asistenti medicali si asistenti sociali, ce sustin mamele, gravidele si copiii sub 5 ani, in cadrul programului Sanatatea mamei si a copilului in zonele rurale defavorizate.

Conform statisticilor din raportul anual Salvati Copiii, 2019, peste 33% dintre copiii din Romania traiesc sub pragul saraciei si peste 150,000 de copii adorm flamanzi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

CSR CAFE

Cum cel mai bine se invata din exemple concrete, apreciem ca este important sa comunicam si sa impartasim ceea ce facem, proiectele noastre, modul...

Featured

Kaufland România a selectat cele 14 organizații neguvernamentale care vor primi finanțare în valoare totală de peste 2.245.500 lei, in cadrul celui de-al doilea...

Featured

PENNY a inaugurat, alături de Habitat for Humanity, Centrul Comunitar din Buftea, un spațiu ce va funcționa ca un after-school și va deservi două...

Featured

Sistemul Coca-Cola in Romania (Coca-Cola HBC Romania si Coca-Cola Romania)  a lansat  Meniul Faptelor Bune, cu scopul de a ajuta cat mai multe persoane...