Carrefour va da 40.000 de pachete cu rechizite, prin Operatiunea Ghiozdanul

carrefour-poza-operatiunea-ghiozdanulCarrefour a dat startul Operatiunii Ghiozdanul, prin care ureaza «Bine ati venit la scoala!» elevilor de clasa I care, in aceasta toamna, vor trece pentru prima data pragul scolii. Astfel, pana pe 30 septembrie, echipele Carrefour vor vizita scolile din cele 18 orase in care grupul Carrefour opereaza hipermarketuri si vor oferi pachete cu rechizite unui numar de 44.936 de elevi din clasa I. In total, vor fi vizitate 614 scoli din Bucuresti, Brasov, Buzau, Constanta, Drobeta, Focsani, Galati, carrefourOradea, Suceava, Iasi, Targu Jiu, Botosani, Ploiesti, Sibiu, Cluj, Braila, Pitesti si Timisoara.

Andreea_Mihai_Director_de_Marketing_Carrefour_Romania_SAEste o actiune de amploare care a devenit deja o traditie. Continuam aceasta frumoasa actiune pentru ca dorim sa fim alaturi de micuti si sa le uram succes in primul an scolar din viata! Ii vom astepta, de asemenea, si in magazinele noastre unde ii vom surprinde cu produse si evenimente speciale pentru ei. Operatiunea Ghiozdanul face parte din strategia Carrefour de a se implica in societate, in diferite momente cheie din viata oamenilor, prin a oferi acestor copii sansa la o viata  mai buna, cu o educatie accesibila si continua. Campania „Operatiunea Ghiozdanul” ne permite astfel, inca o data, sa demonstram ca suntem un partener de durata in sprijinirea comunitatilor locale in cadrul carora activam”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamica Comerciala&Pricing Carrefour Romania.

Ajunsa la a 11-a editie, Operatiunea Ghiozdanul este derulata cu acordul si sprijinul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti si al Inspectoratelor Scolare Judetene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.