Carrefour vrea sa determine soferii sa nu mai foloseasca telefonul mobil

2016 Safe Drive CarrefourCarrefour Romania a lansat aplicatia SafeDrive, ce isi propune sa responsabilizeze conducatorii auto, astfel incat acestia sa nu mai foloseasca telefonul mobil atunci cand se afla in trafic.  Carrefour incurajeaza soferii prin puncte pentru a nu-si folosi telefonul la volan, prin aplicatia mobila SafeDrive. Acumularea punctelor se produce in momentul pornirii aplicatiei, iar contorizarea lor incepe atunci cand viteza de condus depaseste 10km/h. Aplicatia inregistreaza puncte atata timp cat utilizatorul nu foloseste telefonul in timpul sofatului pentru a scrie mesaje sau accesa alte aplicatii ale telefonului. In schimb, acesta poate primi apeluri.

Andreea_Mihai_Director_de_Marketing_Carrefour_Romania_SACampania initiata de Carrefour vizeaza atat conducatorii auto, cit si ceilalti participanti la trafic: motociclisti, biciclisti sau pietoni. Cu cit mai multi soferi vor folosi aplicatia SafeDrive, cu atat mai mult vor scadea accidentele cauzate de neatentia la volan. Pe langa serviciile si produsele pe care le oferim clientilor nostri, ne dorim in permanenta sa venim in sprijinul lor cu solutii pentru o viata mai usoara si mai sigura”, a declarat Andreea Mihai, Director Marketing Carrefour Romania.

La 100 de puncte acumulate de utilizator in aplicatia SafeDrive, acesta va primi un voucher Carrefour in valoare de 10 lei, valabil la cumparaturi de minimum 100 de lei, pe durata derularii campaniei.

Prin SafeDrive, Carrefour incurajeaza prudenta soferilor, dar si siguranta tuturor participantilor la trafic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.