#CarrefourProvoacaFurnizorii a premiat, pentru al treilea an, inovatia din sectorul alimentar

Provocarea Furnizorilor a 3-a Editie_1Carrefour a organizat, la nivelul tuturor celor 10 tari in care isi desfasoara activitatea, o noua editie a competitiei „Provocarea Furnizorilor”. Scopul competitiei este de a incuraja si de a rasplati inovatia din sectorul alimentar, astfel incat sa oferim clientilor produse de calitate superioara si posibilitatea alegerii produselor care sustin un stil de viata sanatos.

Castigatorul locului intai va avea ocazia sa reprezinte Romania la sediul Grupului Carrefour din Paris, unde va interactiona cu premiantii din celelalte tari.

In cadrul competitiei au fost inscrise 27 de produse de catre 22 de furnizori.

Tom Vermeiren, Director de Achizitii Carrefour Romania.Prin competitia „Provocarea Furnizorilor” dorim sa stimulam partenerii nostri si preocuparea acestora pentru imbunatatirea gamelor si liniilor de productie, astfel incat sa oferim impreuna clientilor produse calitative, inovative, pentru un stil de viata mai sanatos. Marele castigator de anul acesta, Toneli Holding, a investit in modificarea a doua hale de crestere  a gainilor in aer liber. Acest tip de hala este unul inovator, iar ouale produse aici au cantitati marite de Omega 3 si Seleniu. Ne bucuram sa putem aduce in prim plan, pentru al 3-lea an consecutiv, reusitele inovative ale partenerilor nostri in domeniul alimentatiei”, a declarat Tom Vermeiren, Director de Achizitii Carrefour Romania.

Din juriu au facut parte, alaturi de colega noastra Lacramioara Botezatu, 3 membri Carrefour si alte trei persoane publice care sustin inovatia si sunt pioneri ai segmentului in care activeaza, respectiv: Mirela Retegan – fondator Gasca Zurli, Cristina Bazavan – jurnalist si blogger, Cristian Birta – digital specialist si blogger. Acestia au notat fiecare proiect cu note de la 1 la 5, iar castigatorii sunt:

  • Locul I: Toneli Holding – Oul Free Range: este un superaliment, pentru productia caruia Toneli a investit in retehnologizarea a doua hale de crestere a gainilor pentru ca pasarile sa traiasca intr-un mediu controlat, in care, desi traiesc liber, sunt supravegheate din punct de vedere alimentar.
  • Locul II: Nutricia Early Life Nutrition – Milupa: produsul premiat este o solutie practica de a intregra in dieta bebelusilor o formula de lapte fermentata, care are rol de preventie in tulburarile digestive.
  • Locul III: Apilife Ro – Apipraline: produsul este imbinarea ideala a produselor apicole cu gustul fructului de cacao si a fost dezvoltat la Sibiu, de catre echipa dr. Inginer Cornelia Dostetan Abalaru.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.