CSRmedia
CSRmedia
CSRmedia - publicatie premiata de Familia Regala a Romaniei

CATALOGUL FAPTELOR BUNE 2023 – o colecție inspirațională de proiecte de impact

CSRmedia.ro  lansează astăzi Ediția Preliminară (Online) a Catalogului Faptelor Bune 2023, revistă ce cuprinde o colecție de informații despre proiectele de impact desfășurate de companii din diferite domenii.

Scopul principal al Catalogului este de a evidenția angajamentul și contribuția activă a organizațiilor în promovarea bunăstării sociale și protejarea mediului înconjurător. Prin intermediul acestei inițiative, CSRmedia.ro își propune să inspire și să faciliteze schimbul de bune practici între companii, promovând o cultură a responsabilității sociale în rândul afacerilor din România.

Catalogul Faptelor Bune 2023 include detalii despre fiecare proiect de impact prezentat. Informațiile furnizate acoperă aspecte precum istoricul proiectului, obiectivele sale, activitățile desfășurate și rezultatele obținute. De asemenea, sunt evidențiate cifre relevante, precum investițiile financiare și numărul de beneficiari ai proiectului. Aceste informații oferă o imagine completă a angajamentului companiilor în domeniul responsabilității sociale și a impactului lor în comunitate.

Aceste exemple inspiraționale oferă informații practice despre modul în care companiile și-au aliniat strategiile de afaceri cu valorile responsabilității sociale și au generat impact pozitiv în societate. Astfel, alte companii pot găsi inspirație și îndrumare pentru a dezvolta propriile lor inițiative de responsabilitate socială.

Încurajăm fiecare companie să-și înscrie proiectele relevante în acest Catalog, indiferent de dimensiunea sau domeniul de activitate. Urmatoarele Proiecte inscrise in Catalog vor fi publicate in luna Noiembrie, atat in editia online, cat si in editia PRINT, ce va fi lansata in cadrul evenimentului Romanian ESG SUMMIT, ce va avea loc pe 7 noiembrie, in Bucuresti.

RĂSFOIEȘTE CATALOGUL FAPTELOR BUNE 2023


Închei cu o invitație către fiecare dintre dumneavoastră să ne împărtășiți povestea!
Puteti inscrie un Proiect/Campanie de Sustenabilitate și Responsabilitate Sociala completand formularul AICI

Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.