Catalogul Faptelor Bune 2024: Proiecte de Impact pentru o societate mai bună

CSRmedia.ro publică astăzi Ediția Preliminară (Online) a Catalogului Faptelor Bune 2024, Revistă ce cuprinde o colecție de proiecte de impact desfășurate de companii din diferite domenii.

Catalogul Faptelor Bune 2024 reunește proiecte de CSR implementate de companii de top din România, demonstrând angajamentul lor față de dezvoltarea comunităților locale și contribuția lor la bunăstarea socială. Prin aceste inițiative, companiile își asumă un rol activ în rezolvarea problemelor sociale și economice, promovând astfel un model de afaceri sustenabil și responsabil.


Prin intermediul acestei inițiative, CSRmedia.ro își propune să inspire și să faciliteze schimbul de bune practici între companii, promovând o cultură a responsabilității sociale în rândul afacerilor din România.

„Ne bucurăm să lansăm o nouă ediție a Catalogului Faptelor Bune, care reflectă dedicația companiilor din România față de comunitățile în care operează. Fiecare proiect inclus în acest catalog este un exemplu de cum parteneriatele între sectorul privat și comunități pot genera schimbări pozitive și de durată”, a declarat Lăcrămioara Botezatu, Fondator CSRMedia.ro

Catalogul Faptelor Bune 2024 include detalii despre fiecare proiect de impact prezentat. Informațiile furnizate acoperă aspecte precum istoricul proiectului, obiectivele sale, activitățile desfășurate și rezultatele obținute. De asemenea, sunt evidențiate cifre relevante, precum investițiile financiare și numărul de beneficiari ai proiectului. Aceste informații oferă o imagine completă a angajamentului companiilor în domeniul responsabilității sociale și a impactului lor în comunitate.

Aceste exemple inspiraționale oferă informații practice despre modul în care companiile și-au aliniat strategiile de afaceri cu valorile responsabilității sociale și au generat impact pozitiv în societate. Astfel, alte companii pot găsi inspirație și îndrumare pentru a dezvolta propriile lor inițiative de responsabilitate socială.

Încurajăm fiecare companie să-și înscrie proiectele relevante în acest Catalog, indiferent de dimensiunea sau domeniul de activitate.

Puteți înscrie proiecte în acest Catalog până în luna Octombrie 2024, completand formularul disponibil AICI
Ediția PRINT a Catalogului Faptelor Bune 2024 va fi lansată în cadrul evenimentului Romanian ESG SUMMIT, ce va avea loc pe 22 Octombrie, în București.

RĂSFOIEȘTE

CATALOGUL FAPTELOR BUNE 2024

 

 


Închei cu o invitație către fiecare dintre dumneavoastră să ne împărtășiți Povestea!


 

Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.