“Cea mai mare ora de sport” powered by Dolce Sport a reunit peste 20.000 de participanti

Dolce - Cea mai mare ora de sport 2Dolce Sport, in parteneriat cu SmartAtletic si GetFit, a organizat in perioada iunie –august 2014, a patra editie a evenimentului de masa “Cea mai mare ora de sport” la Bucuresti, Brasov si Mamaia, precum si crosul caritabil de la Brasov pentru sustinerea copiilor bolnavi de cancer. Evenimentele au facut parte din campania pro-sanatate “Miscarea face bine”. La evenimentele din Bucuresti, Brasov si Mamaia au participat direct si ca spectatori peste 20.000 de persoane. Sesiunile au fost sustinute de peste 80 de instructori romani din Cluj, Mangalia, Sibiu, Tulcea, Dej, Bistrita, Slobozia, Iasi, Giurgiu, Miercurea Ciuc, Brasov, Ploiesti, Buzau si internationali din Argentina, Marea Britaniesi Republica Dominicana. La evenimente au participat atat echipele Cea mai mare ora de sport 1instructorilor invitati, cat si entuziasti care au dorit sa faca miscare.

Vlad Enachescu_Director general Dolce Sport“Campania <Miscarea face bine> si evenimentul „Cea mai mare ora de sport” reprezinta crezul nostru ca miscarea si sportul sunt deosebit de importante pentru sanatate si pentru o viata echilibrata”, a declarat Vlad Enachescu, Director General Dolce Sport.

In urma crosului caritabil, la care au fost invitati iubitorii de miscare, peste 20 de copii diagnosticati cu cancer de la Spitalul Fundeni vor primi medicamente prin intermediul Fundatiei Romtelecom pentru romani.

Mai mult, participantii au putut sa viziteze si cortul medical, unde au beneficiat de teste gratuite (glicemie, tensiune, indice de masa corporala, nivel de grasime in corp) pentru verificarea starii de sanatate. Au fost evaluatepeste 600 de persoane. Aproximativ 50 de persoane au fost identificate cu probleme de sanatate si au fost indrumate catre medicii specialisti.

In cadrul evenimentelor au avut loc demonstratii de fitness, precum:Zumba, Kangoo Jumps, Body Art, Khai Bo, X-Tempo, AeroKick, Rebound AAS, Steel Programs, TotalX30, Strike Zone, Summer Abs Training, Functional Training, KickBox, Freestyler. De asemenea, au fost amenjate zone pentru Boot Camp Training, TRX, Cycling, Nordic Walking, skandenberg, fotbal, dar si una pentru carturi cu pedale.

“Miscarea face bine” este o campanie pro-sanatate prin sport si dieta corecta, demarata de Dolce Sport, canalul TV al Romtelecom, in anul 2011.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.