Cemacon implementeaza Regulamentul de Guvernanta Corporativa

1Cemacon a anuntat ca implementeaza Regulamentul de Guvernanta Corporativa al companiei, aprobat la sfarsitul anului trecut. Acesta descrie modul in care firma adopta si aplica cele mai bune principii ale guvernantei corporative, precum si recomandarile exprese ale Codului de Guvernanta Corporativa al Bursei de Valori Bucuresti. Prin adoptarea acestui regulament, conducerea companiei garanteaza integritate in afaceri, acces la procesul de business, o relatie mai buna cu actionarii si mai multa siguranta pentru angajati.  Regulamentul de Guvernanta Corporativa este un angajament al conducerii companiei, care garanteaza, printre altele, integritatea in afaceri, o filozofie comercialcemacon22a bazata pe castig reciproc si colaborare pentru clienti si parteneri.

stoleruDoua dintre principiile care ne calauzesc activitatea sunt corectitudinea si transparenta in afaceri. Filozofia noastra este ca doar avand practici de business corecte fata de clienti, furnizori, parteneri, colegi, actionari si mediul de business, dublate de transparenta decizionala si organizationala poti fi un partener puternic, un jucator economic important si un angajator de incredere”, a declarat Liviu Stoleru, Presedinte al Consiliului de Administratie si Director General CEMACON.

Regulamentul de Guvernanta Corporativa vine sa confirme maturitatea afacerii si nivelul de profesionalism al managementului Cemacon.

Cemacon Raport Guvernanta-Corporativa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.