Centrokinetic incurajeaza mersul la vot, prin campania “Romania are nevoie de coloana vertebrala”

Romania are nevoie de coloana vertebrala 2019Clinica de recuperare Centrokinetic se alatura eforturilor de a incuraja romanii sa mearga la vot si lanseaza campania “Romania are nevoie de coloana vertebrala”.

Astfel, pe tot parcursul lunii iunie, clinica va oferi un discount egal cu prezenta la vot a romanilor la alegerile parlamentare, pentru a-i incuraja pe acestia sa voteze pe 26 mai. Oferta este valabila pentru orice sedinta de evaluare a coloanei vertebrale.

In fiecare an, prezenta romanilor la alegerile europarlamentare a fost sub media europeana. Pentru ca nici in acest an situatia nu pare ca se va imbunatati semnificativ.

Pentru ca prezenta la vot este esentiala intr-o democratie, clinica de ortopedie Centrokinetic incurajeaza participarea romanilor cu o oferta creata sub un mecanism special: cu cat mai multi romani isi exprima votul, cu atat mai mic va fi pretul unei consultatii cu GPS400, cel mai modern aparat de analiza posturala, realizate dupa protocoale medicale standardizate la nivel international“, a declarat Dr. Andrei Ioan Bogdan, medic primar ortopedie-traumatologie si fondatorul Centrokinetic.

Aceast program reprezinta prima initiativa din platforma de CSR “Romania are nevoie de coloana vertebrala”, prin care clinica Centrokinetic se implica in cauzele care contribuie la o tara cu valori europene.

Conform celui mai recent sondaj INSCOP Research, realizat in perioada 5 – 13 martie 2019, doar 26,9% dintre romani au declarat ca vor merge sigur sa voteze la alegerile europarlamentare din 2019. Acest procent este sub prezenta la vot a romanilor la editiile anterioare ale alegerilor europarlamentare:

  • 2007: 29.47%
  • 2009: 27.67%, sub media europeana de 42.97%
  • 2014: 32.44%, sub media europeana de 42.61%

Urmatoarele alegeri europene vor avea loc in Romania pe 26 mai, cand toti cetatenii adulti din statele membre ale UE vor avea ocazia sa isi aleaga reprezentantii in Parlamentul European. Ultimele alegeri europene din 2014 au fost cele mai mari alegeri transnationale organizate vreodata in acelasi timp. Miza alegerilor este foarte importanta, deoarece alesii vor contribui la decizia privind Europa din anii ce vin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.