CEO Build: Manageri de top au muncit pe santierul Habitat in sprijinul a 80 de copii

Habitat_CEO BuildEvenimentul CEO Build, organizat de Habitat for Humanity Romania a reusit sa aduca impreuna unii dintre cei mai importanti lideri ai mediului de afaceri pentru a lucra ca voluntari pe santierul din Calea Floreasca 165. Munca echipei CEO Build a oferit celor peste 80 de copii ce locuiesc aici un camin mai bun in care sa se bucure de copilarie. Astfel, sub atenta indrumare a specialistilor, Eric Stab (GDF SUEZ Energy Romania), Mihai Boldijar (Bosch Romania), Irina Ashukina (Philip Morris Trading), Jean Valvis (Valvis Holding), Adrian Garofeanu (Knauf Insulation), Iulia Lascau (Euroglobal), Dragos Panait (Red Angus Steakhouse & Hotel Class) au ajutat la reabilitarea celor beneficiari Habitat for Humanity Romania12 case din cadrul SOS Satele Copiilor din Bucuresti.

“In fiecare casa locuieste o mama sociala avand in grija 6-7 copii. Casele au fost date in folosinta acum 20 de ani si nu au mai fost renovate de atunci, iar in prezent ele sunt intr-o stare avansata de degradare si au un consum energetic ridicat. Prin programul „Totul incepe acasa!”, in parteneriat cu GDF SUEZ Energy Romania si Fundatia GDF SUEZ, toate cele 12 case vor fi renovate si eficientizate energetic pana la finalul lunii octombrie 2014”, spun reprezentantii Habitat for Humanity Romania.

Habitat for Humanity Romania implica voluntari straini, corporatisti romani si din comunitate in toate activitatile de constructie si reabilitare. In fiecare an, pe santierele Habitat for Humanity Romania vin in jur de 1200 de voluntari, dintre care 800 sunt din marile corporatii. Voluntarii muncesc pe santierele Habitat for Humanity Romania, isi acopera toate costurile logistice (cazare, masa, transport, recreatie si administrative) si, in plus, vin cu o donatie consistenta pentru sprijinirea nevoii de locuire decentain Romania.

Voluntarii pe santierele Habitat for Humanity Romania nu au nevoie de abilitati speciale. Ei sunt coordonati pas cu pas de catre echipele de specialisti ai organizatiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.