CeRe: 20 ianuarie este data limita pentru inscrierile la G3P

Pana pe 20 ianuarie persoanele interesate, organizatiile nonguvernamentale si autoritatile publice se mai pot inscrie in competitia pentru Gala Premiilor Participarii Publice. Evenimentul, organizat de Centrul de Resurse pentru Participare Publica, se afla la cea de-a cincea editie. In cadrul Galei ce va avea loc pe 27 martie vor fi premiati cetateni, organizatii si autoritati publice care demonstreaza prin exemplul propriu ca prin participare publica putem produce schimbari durabile pentru Romania – o tara in care cetatenii sunt interesati de ce se intampla in jurul lor, cer socoteala autoritatilor publice pentru decizii care ii privesc direct, iar autoritatile sunt deschise spre o comunicare reala cu cetatenii.

“Cu fiecare editie a Galei Premiilor Participarii Publice (G3P) spunem ca aceasta gala demonstreaza in primul rand ca “se poate” ca oamenii obisnuiti sa razbata la masa la care se iau deciziile si ca premiantii n-ar trebui sa fie niste exceptii, ci exprimarea normalitatii pentru o tara democratica. Cei care urca pe scena galei sunt oamenii care isi iau in serios drepturile civice si reusesc sa aiba o voce puternica in fata autoritatilor publice, pentru ca acestea sa-si faca mai bine treaba in beneficiul comunitatilor pe care le reprezinta”, spun organizatorii evenimentului.

Cea de-a V-a editie a Galei Premiilor Participarii Publice organizata de CeRe va aduce iar pe scena cele mai curajoase si perseverente organizatii, alaturi de institutii publice transparente si responsabile.

Pentru Inscrieri, click AICI

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.