Ceresit a strans 30.000 de euro pentru refacerea caselor avariate de zapada

Prin campania “Ti-e la indemana sa ajuti!”, prin care Ceresit a donat 1 la suta din vanzarile din perioada 15 februarie -15 martie, s-au strans 30.000 de euro. Banii vor fi utilizati pentru reconstructia cladirilor grav avariate din judetele afectate de caderile masive de zapada din aceasta iarna. Lucrarile vor fi efectuate cu materiale Ceresit, reprezentand contravaloarea in produse a sumei stranse pe durata campaniei.

“Le multumim tuturor celor care ni s-au alaturat in aceasta campanie. Impreuna ii vom ajuta pe cei care au avut de suferit in urma caderilor masive de zapada. Asa cum am promis, ne  vom implica oferind produse pentru renovarea si  termoizolarea cladirilor avariate. In plus, prin standardele de calitate la care vor fi efectuate lucrarile, ne-am propus si sa imbunatatim calitatea cladirilor care au fost avariate, pregatindu-le pentru iernile viitoare“, a declarat Andrei Dumitrescu, Sales & Marketing Director Divizia Adezivi Henkel Romania.

In perioada urmatoare, Ceresit, impreuna cu primariile din judetele cele mai afectate de zapada, va selecta locuintele sau cladirile de interes public ce vor beneficia de acest ajutor. Lista materialelor de constructii Ceresit ce urmeaza a fi donate include: adezivi pentru polistiren, amorse, tencuieli, gleturi si vopsele lavabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.