CEZ a alocat 10.000 de euro pentru modernizarea unei gradinite

Grupul CEZ a sponsorizat cu 10.000 de euro modernizarea  Gradinitei cu Program Prelungit nr. 8 din Resita. Din acesti bani s-a cumparat: mobilier prescolar Step by Step complet, dotari pentru sala de sport, canapele extensibile pentru prescolari, mobilier pentru biblioteca, scaune pentru adulti, aparatura electrocasnica si echipament IT performant.

“Parteneriatul dintre CEZ si Gradinita cu Program Prelungit nr. 8 din Resita este expresia viziunii CEZ de a acorda atentie si sprijin comunitatii din zona in care opereaza, educatia fiind doar una dintre directiile in care ne concentram eforturile. Am gasit in managementul Gradinitei un partener de incredere, care ne impartaseste valorile si obiectivul de a construi o viata mai buna pentru copiii nostri”, a declarat Daniel Radut, Directorul General TMK Hydroenergy Power si reprezentantul Grupului CEZ in Romania.

Investitia reprezinta cel de-al treilea demers de responsabilitate sociala pe care Grupul CEZ  il desfasoara in judetul Caras Severin din iunie 2011 si pana in prezent, dupa Festivalul International “Portile Poeziei” si Spitalul Judetean de Urgenta Caras Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.