CEZ Distributie a alimentat cu energie peste 30 de locuinte modulare din zona Olteniei

Locuinte_modulare_sinistrati_CEZSute de persoane din judetele Gorj, Olt si Valcea care au ramas fara case in urma inundatiilor care au afectat grav zona Olteniei, au primit de la autoritati locuinte modulare, ce au fost alimentate cu energie electrica de catre CEZ Distributie. Astfel, CEZ Distributie a colaborat constant atat cu autoritatile locale, Primariile localitatilor afectate, cat si cu autoritatile judetene, Prefecturi si Inspectorate pentru Situatii de Urgenta, facand toate demersurile necesare pentru alimentarea in cel mai scurt timp a consumatorilor din zonele afectate de inundatii. Acolo unde interventia nu a fost posibila pentru alimentarea cu energie conform schemei normale de functionare, CEZ Distributie a depus toate eforturile pentru realizarea realimentarii in mod provizoriu in regim de urgenta.

“CEZ Distributie a acoperit costurile ocazionate de lucrarile de bransare a celor 31 de locuinte modulare, valoarea acestora ridicandu-se la 131.400 lei, iar contravaloarea energiei consumate va fi acoperita de primariile pe teritoriul carora sunt amplasate locuintele”, spun reprezentantii companiei.

In zona Vaideeni din judetul Valcea au fost alimentate 26 de locuinte modulare. In judetul Gorj alte 4 locuinte modulare au fost alimentate inca de aseara, 1 in zona Novaci si inca 3 in zona Polovragi. In judetul Olt, institutiile judetene ne-au solicitat sprijinul pentru alimentarea cu energie electrica a 11 locuinte modulare impartite in functie de localitatile afectate, respectiv 4 in comuna Colonesti, 1 in comuna Optasi Magura si 6 in comuna Corbu.

 

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.