CEZ Distributie: Mobilier nou pentru Clinica de Pediatrie a Spitalului Municipal Filantropia

CEZ- DISTRIBUTIE_ Mobilier_Clinica_Filantropia_DoljCEZ Distributie a alocat aproximativ 45.000 lei pentru achizitia de mobilier nou pentru Clinica de Pediatrie a Spitalului Municipal Filantropia. Investitia CEZ Distributie include obiecte de mobilier moderne si adaptate necesitatilor tehnice ale Clinicii de Pediatrie: noptiere, mese de infasat, birouri pentru cabinetele medicale, mese pentru cantina, dulapuri pentru medicamente, patuturi pentru copii, scaune, frigidere, jaluzele verticale, canapele, mese cantar, mese tratament, comode TV, birouri internari, dulapuri pentru aCEZ- DISTRIBUTIE_ Mobilier_Clinica_Filantropia_Dolj_2014limente etc. Investitia face parte din portofoliul de proiecte al Grupului CEZ in Romania destinat sustinerii comunitatii locale – Energie pentru Bine.

Doina_Vornicu_Director_General_CEZ_Distributie“Proiectul de sustinere a Clinicii de Pediatrie din Craiova este unul dintre proiectele de suflet ale CEZ Distributie, asigurand mobilier modern pentru saloanele si cabinetele medicale din interiorul Clinicii. Atat medicii, cat si micutii pacienti se vor bucura in cel mai scurt timp de un serviciu medical la standardele anului 2014 din punct de vedere logistic. Implicarea noastra in acest proiect este o investitie in viitor, in lumea pe care o lasam mostenire copiilor nostri. Suntem aici sa dam un exemplu pentru toti aceia care pretuiesc, ca si noi, oamenii si impartasesc grija pentru o viata mai buna. CEZ Distributie va ramane un sustinator al comunitatii locale”, a declarat Doina Vornicu, Director Executiv al CEZ Distributie.

Acesta este cel de-al doilea parteneriat incheiat in 2014 de CEZ Distributie cu o institutie medicala din judetul Dolj, primul fiind parteneriatul incheiat cu Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova in care compania a investit peste 83.000 lei in dotari medicale de ultima generatie pentru patru dintre sectiile acestuia.

Pentru mai multe informatii, click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.