Connect with us

Hi, what are you looking for?

Featured

CEZ România a dat startul inscrierilor la Maratonul Olteniei 2021

maratonul oltenieiCEZ România a dat startul inscrierilor la Maratonul Olteniei 2021. Astfel, iubitorii de sport și mișcare în aer liber, foști și noi cetățeni ai Ținutului Maratonului sunt invitați să se întoarcă în parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea de unde vor lua startul în probele lor preferate pe 28 și 29 august 2021 sau să se înscrie la cursele online.
Având în vedere măsurile de siguranță, locurile pentru cursele fizice – la Râmnicu Vâlcea sunt limitate la 400 de participanți pentru ambele zile.

Pentru al doilea an consecutiv, Maratonul Olteniei include o cursă pentru persoanele cu dizabilități.

„Ultimul an ne-a demonstrat că orice perioadă de grea încercare este și un prilej de a găsi noi resurse de bine. În 2020 Maratonul Olteniei a continuat ca Maraton Virtual. Am fost cu toții martorii unei mobilizări exemplare, în care și mai mulți iubitori de sport au dorit să ne fie alături pentru a împărtăși #enegiepentrubine. În 2021, Maratonul Olteniei devine un Ținut al Învingătorilor. Ne vom întoarce învingători în Râmnicu Vâlcea, ne vom bucura de sporturile nostre preferate și vom transmite comunității locale #energiepentrubine, într-un maraton de donații”, a declarat – Ondrej Safar, CEO CEZ România.

După un an care ne-a testat limitele, Maratonul Olteniei își redeschide porțile la Râmnicu Vâlcea, în perioada 28 – 29 august 2021, pentru toți iubitorii de sport și mișcare în aer liber. Participanții la Maratonul Olteniei sunt invitați să devină cetățeni ai Ținutului Învingătorilor, o competiție ca un manifest către o nouă normalitate, în care stilul de viață sănătos este un element definitoriu.
Maratonul Olteniei le-a oferit cetățenilor săi în edițiile anterioare un eveniment sportiv construit în jurul unui ținut cu identitate, cultură, tradiție și istorie proprie, care a adunat peste 1.000 de cetățeni cu energie bună și dorința de a face bine. Și anul aceasta, toți banii proveniți din taxele de participare vor fi dublați și donați comunității locale din Vâlcea, prin trei cauze sociale.
Cu măsuri de protecție speciale, curse pe distanțe accesibile, un format mixt (online – fizic), înscrierile la Maratonul Olteniei 2021 sunt deschise pe www.maratonulolteniei.ro, cu următoarele probe de concurs:
Online – care pot fi derulate în perioada 10-29.08.2021

  • Cursa MTB Cross County cu două variante de traseu: scurt, de 22 km și lung, de 33 km;
  • Cursa Trail Run cu două variante de traseu: crosul de 12 km și semimaratonul de 22 km;
  • Cursa online dedicată persoanelor cu dizabilități: 12 km.

Fizic – la Râmnicu Vâlcea în perioada 28-29.08.2021

  • Cursa MTB Cross County cu două variante de traseu: scurt, de 22 km și lung, de 33 km;
  • Cursa Trail Run cu două variante de traseu: crosul de 12 km și semimaratonul de 22 km.

Faci bine, primești bine

Când toată energia este concentrată pentru a genera bine, faptele bune capătă o forță înzecită. Cu fiecare participant care se înscrie în cursele de alergare sau MTB, rezerve de bunătate sunt direcționate către alți oameni, pentru că sumele colectate din taxele de înscriere vor fi dublate de CEZ și donate către una dintre cauzele sociale ale ediției 2021 a Maratonului Olteniei.
 

De unde puteți afla noutăți:
Rămâneți la curent cu noutățile și surprizele din Ținutul Învingătorilor al Maratonului Olteniei 2021 pe pagina de Facebook a evenimentului, acolo unde puteți găsi și recomandări pentru participanți dar și experiențe din anii anteriori. Pentru mai multe detalii despre înscrieri, măsuri de siguranță, taxe de participare, metode de plată sau probe de concurs, vă invităm să accesați www.maratonulolteniei.ro.
 
Ținutul Maratonului Olteniei are și propria sa aplicație mobilă! Veți beneficia de toate notificările și informațiile despre curse, cauzele sociale ale #MO 2021 utilizând aplicația care poate fi descărcată din Google Play – http://bit.ly/2MD9S2B sau App Store – https://apple.co/2M0FQq4.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

CSR ONG

Fundatia Orange a desemnat castigatorii editiei 2020 a concursului „Lumea prin Culoare si Sunet”, cel mai mare fond de finantare dedicat persoanelor cu deficiente...

Featured

Mai mult ca niciodata, in ultima perioada companiile s-au mobilizat si au inceput sa vina in sprijinul comunitatilor cu sume mari de bani sau...

STIRI BUNE

E.ON Energie Romania a lansat factura electronica, serviciu online pentru care pot opta, incepand din aceasta luna, toti clientii companiei, consumatori de gaze naturale...

Featured

Kaufland România devine primul lanț de hipermarketuri care își certifică magazinele și depozitele pentru toate măsurile de prevenire a răspândirii Covid-19 Intreaga rețea de...

Featured

Peste 100.000 de turisti au vizitat Zona Cascadei Bigar la un an de la amenajarea eco-turistica a zonei, dublu fata de perioada 2016-2017, cand...

CSR EVENIMENTE

Echipa CSR Media continua seria Seminariilor dedicate Comunitatii de CSR, ce vin sa raspunda unei nevoi concrete, legata de crearea unei Comunitati active a...