CEZ Romania: Alergatorii de la Maratonul Olteniei au sustinut Centrul de Transfuzie Sanguina Valcea

261 de concurenti la startul probelor de MTB Maratonul Olteniei editia a 5 aPrima zi de concurs a testat anduranta iubitorilor de MTB pe cele doua trasee de 33 km, respectiv 51 km, in frumosul peisaj din apropierea municipiului Ramnicu Valcea. Startul probelor a fost dat de Eduard Novak, singurul campion paralimpic al Romaniei, care le-a urat participantilor sa se bucure de sportul favorit in aer liber si sa tinteasca catre podium.

Maratonul Olteniei a adus si in acest an surprize atat pentru sustinatorii concurentilor, cat si pentru cei aflati la plimbare in parcul Zavoi. Zonele tematice pentru distractie si relaxare au insufletit locatia din care se da startul Maratonului Olteniei in fiecare an, de 5 editii.

Zona de activitate in grup, cu baschet, fotbal, atletism, jocurile „All against one” olympics cu o serie de provocari distractive contra cronometru, episoadele si filmulete vizionate cu ajutorul ochelarilor 3D/VR, cabina foto, zona copiilor, precum si zona de rezultate live au transformat ziua de astazi intr-o sambata relaxanta, plina de voie buna.

Nu au lipsit emotiile de finish pentru concurenti, momentele de relaxare si refacere dupa Copiii au construit turbine eoline din piese legoefort in zonele dedicate de masaj si recuperare, dar si momentul mult asteptat – premierea celor mai buni.

Efortul concurentilor de la probele de MTB a fost rasplatit cu un fond de premiere in valoare de aproximativ 19.000 RON constand in produse sportive si premii in bani, vouchere de test drive pentru doua zile cu masini Toyota si multe alte surprize.

In cea de-a doua zi a Maratonului si-au testat limitele in probele Trail Running, incepand cu ora 10:00. Si copiii au avut un rol activ in cea de-a doua zi a Maratonului Olteniei, in cursele de alergare organizate special pentru ei. Toti copiii cu varstele intre 4 si 13 ani au fost asteptati in parcul Zavoi pentru o doza de distractie in aer liber, precum si sansa de a castiga unul dintre premiile puse in concurs.

Maratonul Olteniei este un eveniment powered by CEZ Romania, care imbina promovarea unui stil de viata sanatos cu o cauza nobila.

Cea de-a cincea editie a evenimentului are drept beneficiar Centrul de Transfuzie Sanguina Valcea, care va fi dotat cu aparatura medicala performanta ce va fi achizitionata din taxele de inscriere si donatiile participantilor, suma completata de Grupul CEZ in Romania.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.