CEZ Romania: Peste 200 de ciclisti si 100 de alergatori au luat startul la Maratonul Olteniei

CEZ_Romania_Maratonul_Olteniei_2014Aproximativ 300 de persoane din toata tara au pedalat sau alergat pentru o cauza nobila in cadrul celei de-a doua editii a Maratonului Olteniei, organizat in perioada 30-31 august de catre CEZ Romania in Ramnicu Valcea. Astfel, circa 200 de ciclisti si 100 de alergatori au luat startul din parcul Zavoi. Fondurile colectate se vor materializa in doua burse scolare in valoare de 5000 lei/ an, oferite de Grupul CEZ in Romania catre Ana Maria si Dorina din comuna Ciresu, judetul Mehedinti, doua eleve apreciate de comunitatea din care provin, dar cu posibilitati financiare reduse. Continuarea studiilor la liceul Economic, respectiv Liceul Pedagogic din Drobeta Turnu Severin la care au fost admise cele doua eleve, nu ar fi putut fi posibila fara un sprijin extern, sustinerea educatiei celor doua tinere CEZ_Romania_Maratonul_Olteniei01_2014reprezentand o provocare din punct de vedere financiar pentru familiile lor.

Martin_Zmelik_CEO_CEZ_Romania„Le vom sustine cu cate 5000 lei pe an, pe fiecare, pentru a isi continua studiile si a-si indeplini povestile de succes prin educatie. Ne bucuram ca am reusit sa cream un eveniment frumos pentru familii, de care toata lumea s-a bucurat si cred ca acesta este principalul castig al acestei activitati,” a declarat Martin Zmelik, Manager de Tara si Presedinte al Directoratului CEZ Romania.

In afara de activitatile sportive, atat participantii la Maraton, cat si publicul larg au putut sa se delecteze sambata seara in parcul Mircea cel Batran, cu un concert live sustinut de Smiley care a acceptat invitatia Grupului CEZ in Romania de a sarbatori cel mai important eveniment sportiv din Oltenia.

Maratonul Olteniei este un eveniment marca CEZ, al carui parteneri sunt Adrem Invest – in calitate de partener principal, alaturi de firma de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii si Docman, precum si Adevarul, Kiss FM si CSR Media – in calitate de parteneri media, organizat de Hyper Sport si Padina Fest cu sprijinul Primariei municipiului Ramnicu Valcea, al Directiei Silvice Valcea, al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Valcea si al Federatiei Romane de Ciclism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.