CEZ Romania: Start inscrierilor la cursele traditionale ale Maratonului Olteniei

Start inscrieriMaratonul Olteniei, powered by CEZ Romania, a dat startul inscrierilor la cursele de MTB si Trail Run cu o premiera pe care o aduce cea de-a 6-a editie a evenimentului: introducerea cursei de maraton (42 km).

Pentru prima data in istoria Matonului Olteniei, anul acesta alergatorii si ciclistii amatori se vor putea intrece in cinci probe de concurs consacrate in randul evenimentelor sportive:

  • Sambata, 25 august – Cursa MTB Cross-country, cu doua variante de traseu: scurt, de 33 km si lung, de 51 km.
  • Duminica, 26 august – Cursa Trail Run, cu trei variante de traseu: crosul de 10,5 km, semimaratonul de 21,5 km si marea surpriza a acestei editii, Cursa de Maraton de 42 km.

Martin Zmelik, Country Manager CEZ RomaniaInca de la inceput, Maratonul Olteniei a pus pe primul loc dialogul cu participantii si partenerii sai, alaturi de care, de 5 editii, am evoluat continuu. De aceea, cursa de 42 de kilometri vine in primul rand ca un raspuns la dorintele participantilor din editiile anterioare. Totodata, este si o crestere organica, naturala a evenimentului nostru. Astfel, anul acesta, competitorii Maratonului Olteniei se vor putea bucura atat de traseele clasice, cu care i-am obisnuit, cat si de o ruta noua, provocatoare, care ii va purta prin frumoasele peisaje din apropierea orasului Ramnicu Valcea”, a declarat Martin Zmelik, CEO CEZ Romania.

In cadrul HappyRegistrationWeek, prima saptamana de inscrieri, cei care doresc sa isi confirme deja locurile la cursele de MTB sau Trail Run sau sa transforme inscrierea la Maratonul Olteniei intr-un martisor pentru persoana draga, beneficiaza de posibilitatea de a atasa biletului de acces un mesaj personalizat, precum si de preturi speciale.

Pentru mai multe detalii, click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.