CEZ Romania: Taxele de la Maratonul Olteniei se vor duce catre trei ONG-uri

cez maratonConcurentii care se vor inscrie la Maratonul Olteniei 2019 vor avea posibilitatea sa aleaga cauza sociala catre care se indreapta taxele lor de participare, dintre cele trei organizatii benficiare ale competitiei: Crucea Rosie Valcea, Habitat for Humanity Romania si Fundatia Progress.

La final, sumele vor fi dublate de CEZ Romania, in beneficiul comunitatii locale.

Devenit traditie atat pentru CEZ Romania, cat si pentru comunitatea de sportivi si voluntari creata in jurul evenimentului, Maratonul Olteniei a ajuns anul acesta la a 7-a editie. In fiecare an, competitia a evoluat, implicand tot mai multi concurenti, voluntari si participanti, dar si sume importante donate in scopul acoperirii nevoilor stringente ale comunitatii locale din aria operationala a Grupului CEZ in Romania.

Ondrej Safar, CEZ„Comunitatea locala are un loc special in cadrul activitatii noastre, atat la nivel operational cat si prin prisma proiectelor noastre de responsabilitate sociala. Maratonul Olteniei este un proiect de suflet pentru noi, care s-a dezvoltat armonios si si-a format propria comunitate de iubitori de sport si fapte bune. Ne bucuram sa vedem cum an de an inspiram tot mai multi oameni sa ni se alature, sa adopte un stil de viata sanatos si sa daruiasca energie pentru bine”, a declarat Ondrej Safar, CEO CEZ Romania.

Anul acesta, iubitorii de sport isi dau intalnire in zilele de 31 august – 01 septembrie la Ramnicu Valcea, declarata capitala Tinutului Maratonului. Alaturi de concurenti, sustinatorii acestora, dar si localnicii aflati in trecere prin parcul Zavoi se vor bucura de zonele tematice din parc, muzica si voie buna, impreuna cu cei dragi.

 

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.