Connect with us

Hi, what are you looking for?

STIRI BUNE

CEZ va monitoriza economia de energie facuta in Ora Pamantului la Slatina

Grupul CEZ sustine evenimentul global Ora Pamantului sprijinind analiza consumului de energie electrica pe durata evenimentului si echipand mobilizatorii locali din Slatina. Prin stingerea luminii timp de o ora se doreste crearea unui impact pozitiv asupra comunitatii prin scaderea consumului de energie electrica in intervalul in care se desfasoara aceasta actiune.

CEZ va monitorizarea consumului mai multor institutii din Slatina  pentru a vedea rezultatele concrete ale acestei actiuni de responsabilizare si solidaritate.

Mai mult, maine, 30 martie, elevii sustinuti de Grupul CEZ in Romania si de autoritatile locale vor derula activitati de informare si constientizare a comunitatii locale asupra importantei alinierii sale la gestul simbolic al intregii planete de a stinge lumina pentru o ora, ca o dovada a grijii fata de natura si a luptei pentru un mediu curat.

„Ora Pamantului este o actiune internationala ce demonstreaza ca fiecare dintre noi poate participa prin gesturi simple la salvarea planetei. Fiecare dintre noi are ocazia sa ia atitudine impotriva poluarii si a cauzelor schimbarilor climatice pe 31 martie. CEZ a sustinut si va continua sa sustina consumul responsabil de energie electrica”, a declarat Iulia Borsan, Manager Departament PR & Brand, Grupul CEZ in Romania.

Sub mesajul “Schimbarea Suntem Noi! Sustine proiectul Ora Pamantului 2012! Pamantul sufera! Stinge lumina!“, in acest an, se promoveaza pe 31 Martie, intre orele 20:30 – 21:30, stingerea pentru o ora a luminilor si deconectarea echipamentelor electronice aflate in stand-by. A patra editie a proiectulu,i desfasurat in fiecare an si in Slatina, vizeaza trecerea la o schimbare pozitiva si profunda a modului in care oamenii interactioneaza cu mediul.

„Un pas mic facut de noi, poate insemna un pas mare pentru generatiile urmatoare care vor locui pe aceasta planeta. An de an ne dorim cat mai multe institutii, organizatii, companii si persoane, sa ni se alature. Ca si in alti ani, avem alaturi de noi si Inspectoratul Scolar Judetean Olt, iar evenimentul ,,Ora Pamantului” speram sa constituie momentul unei schimbari mai profunde in atitudinea fiecaruia fata de mediul inconjurator”, a declarat Nicoleta Zamfirache, coordonatoarea proiectului Ora Pamantului in Slatina.

Din 2007, Ora Pamantului este cel mai mare eveniment din lume in timpul caruia milioane de oameni sting lumina timp de o ora.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

CSR CAFE

Cum cel mai bine se invata din exemple concrete, apreciem ca este important sa comunicam si sa impartasim ceea ce facem, proiectele noastre, modul...

Featured

Kaufland România a selectat cele 14 organizații neguvernamentale care vor primi finanțare în valoare totală de peste 2.245.500 lei, in cadrul celui de-al doilea...

Featured

PENNY a inaugurat, alături de Habitat for Humanity, Centrul Comunitar din Buftea, un spațiu ce va funcționa ca un after-school și va deservi două...

Featured

Sistemul Coca-Cola in Romania (Coca-Cola HBC Romania si Coca-Cola Romania)  a lansat  Meniul Faptelor Bune, cu scopul de a ajuta cat mai multe persoane...