CEZ Vanzare organizeaza evenimentul Via Sport in Slatina

CEZ Vanzare organizeaza in acest weekend evenimentul Via Sport si in municipiul Slatina. Astfel, incepand de astazi si pana duminica seara, Esplanada din zona centrala va deveni o arena de sport neconventionala care va gazdui, in mod gratuit pentru toti participantii, diverse activitati in aer liber. Copii, parinti si bunici sunt astepti pe role, skateboard sau bicicleta, la o partida de fusbal, baschet, badminton, tenis de masa sau de picior pe Esplanada din centrul municipiului. In acest fel, fiecare membru al familiei se va putea bucura de distractia si sanatatea pe care o ofera miscarea in aer liber.

“Suntem ambasadorii unui stil de viata sanatos si ii invitam alaturi de noi pe slatinenii de toate varstele care ne impartasesc convingerea. Via Sport este cel mai bun exemplu ca distractia si sanatatea merg mana in mana pentru noi si copiii nostri”, a declarat Mirela Dima, Director Executiv CEZ Vanzare.

CEZ Vanzare, cu sprijinul Primariei Slatina, pune la dispozitie amenajarea locului si tot echipamentul necesar iubitorilor de sport.

Initiativa companiei vine dupa ce, in urma cu un an, a sustinut proiectul Via Sport din Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.