CGS Romania sustine evenimentul caritabil “Cursa de Ratuste”

cgs-cursa-de-ratuste-2016Computer Generated Solutions (CGS) sustine, in calitate de partener pentru al doilea an consecutiv, Cursa de Ratuste, eveniment organizat de clubul Rotaract Triumph Bucuresti. Acest eveniment caritabil are drept scop achizitionarea de proteze auditive pentru copiii hipoacuzici si este despre responsabilitate, despre oameni si despre suflet. Cursa se va desfasura sambata, 10 septembrie, in Bucuresti, intre Podul Hasdeu si Podul Izvor. Intr-un efort comun, membrii echipei CGS Romania au adoptat deja un numar foarte mare de ratuste, iar compania a dublat acest numar prin achizitionarea unei alte ratuste pentru fiecare ratusca adoptata de fiecare angajat.

Responsabilitatea sociala reprezinta un pilon important in dezvoltarea companiei CGS Romania, care doreste sa se alature comunitatii in care activeaza prin sustinerea de initiative si proiecte care pot creste si imbunatati viata oamenilor cu care interactioneaza. CGS Romania va participa in calitate de partener al Cursei de Ratuste. Va fi cea mai amuzanta intrecere a anului, in urma careia se vor achizitiona proteze auditive pentru copiii hipoacuzici, care inca mai au sansa de a se bucura de sunete, de a se integra in societate si de a avea o viata normala”, spun reprezentantii companiei.

Prin participarea la Cursa de Ratuste de anul trecut, CGS Romania a contribuit la ajutarea a cinci copii cu probleme de auz, oferindu-le prilejul de a se bucura de o noua sansa in viata, prin achizitionarea de proteze auditive. Si in acest an, acesti copii au oportunitatea de a primi un ajutor pentru a nu deveni complet surzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.