CHEP a fost certificat Top Employer in Europa, al doilea an consecutiv

chepCHEP, companie furnizoare de solutii pentru lantul logistic, a devenit Top Employer Europe 2019, ca urmare a certificarii  obtinute in Marea Britanie, Spania, Franta, Germania, Belgia, Polonia si Irlanda din partea Institutului Top Employers Institute (TEI). Pentru a primi certificarea Top Employer Europe, companiile trebuie sa obtina aceasta recunoastere in cel putin 5 tari din retea.

TEI acorda aceasta certificare numai organizatiilor care exceleaza in ceea ce priveste conditiile de lucru.

In urma unor evaluari riguroase validate de un auditor extern, scorurile de performanta au fost stabilite conform unui standard international. Programul recunoaste angajatorii de top din intreaga lume dupa evaluarea ofertelor pentru angajati, in urmatoarele zece arii de interes: strategia de atragere a talentelor, achizitia de noi talente, planificarea fortei de munca, integrarea noilor angajati, training si dezvoltare profesionala, managementul performantei, dezvoltarea abilitatilor de leadership, managementul carierei si al succesiunii, compensatii si beneficii, cultura organizationala.

Suntem onorati sa primim certificarea Top Employer pentru al doilea an consecutiv. La CHEP, punem intotdeauna accent pe oamenii nostri, iar eforturile si investitiile noastre in forta de munca au fost recunoscute din nou in Europa si, acum, si in Africa de Sud, India si Arabia Saudita”, a declarat Ruediger Heim, Vicepresedinte, Resurse Umane, CHEP EMEA.

In acest fel, CHEP este incurajat sa continue sa ofere cele mai bune programe si instrumente de invatare si dezvoltare, alaturi de oportunitatile atractive de mobilitate internationala. Academia Comerciala din cadrul CHEP a primit recent Premiul „Learning Programme of Excellence” din partea Institutului Learning & Performance Institute (LPI).   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.