Cif a dat startul unei noi editii a programului „Impreuna Curatam Romania Calatorind!”

Cif Curata Romania_2018Cif a dat startul unei noi editii a programului „Impreuna Curatam Romania Calatorind!”, pentru al cincilea an consecutiv.

Caravana „Cif Curata Romania!” va ajunge anul acesta in alte patru orase – Iasi, Sinaia, Oradea si Craiova – unde va fi curatat cate un loc de referinta pentru comunitatea locala.

Actiunilor de curatenie li se vor putea alatura toti cei care doresc sa aduca o schimbare si sa calatoreasca in Romania pentru a descoperi locuri noi, in schimbul implicarii lor active in initiativa Cif. Nu in ultimul rand, voluntarii locali vor putea alege, prin vot, locul din orasul lor care va fi curatat, avand ocazia sa contribuie la infrumusetarea propriei comunitati.

Stim cat de important este mediul in care locuim si cu totii ne dorim sa traim in locuri cat mai frumoase, caci acestea ne ofera permanent o stare de bine. Tocmai de aceea, Cif isi continua misiunea, printr-un indemn la implicare activa in actiunile de curatare si infrumusetare a spatiilor publice. Daca anul trecut ne-am ocupat sa curatam obiective turistice din diferite orase ale tarii, anul acesta ne-am propus sa readucem curatenia acelor locuri functionale sau cu o insemnatate aparte pentru comunitatile locale, impreuna cu toti romanii care isi doresc sa sustina misiunea Cif. Ne dorim ca romanii sa fie mereu mandri de locurile de care apartin si ii incurajam sa calatoreasca in tara, tocmai pentru a vizita astfel de orase deosebite, precum cele pe care au ocazia sa le descopere in campania noastra”, a declarat Andra Sima, Brand Building Category Manager – Household Cleaning, Unilever.

Pentru a contribui si mai mult la starea de bine a comunitatilor locale si la infrumusetarea oraselor, imediat ce curatenia va fi gata, va fi amplasata cate o piesa de mobilier urban, cu un design special creat si adaptat fiecarui spatiu curatat.

Anul acesta, orice roman poate decide care vor fi locurile curatate in campania „Cif Curata Romania!” si poate fi castigatorul unei excursii de doua persoane, in tara noastra.

Selectia locului care va fi curatat si infrumusetat in fiecare oras din campanie se va realiza in baza votului romanilor, pe pagina de Facebook Cif www.facebook.com/CifRomania.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.