Cif Curata Romania: Editia Festival 2019 va avea loc la Timisoara si Constanta

Cif Curata Romania - Editia FestivalCif continua campania nationala Cif Curata Romania, pentru al saselea an consecutive, si organizeaza o noua editie, sub conceptul de Festival.

Pentru editia din acest an peste 650 de romani au propus locuri destinate organizarii de evenimente publice, in aer liber, dar care si-au pierdut stralucirea de-a lungul timpului si ar avea nevoie sa fie curatate.

Astfel, Cif Curata Romania – Editia Festival se va desfasura in Timisoara (11 mai) si Constanta (18 mai) unde, cu ajutorul tuturor romanilor dornici sa se implice, vor fi curatate si infrumusetate Gradina de vara Capitol, respectiv Amfiteatrul din Parcului Tabacariei.

„Cif Curata Romania este proiectul nostru de suflet prin care, an de an, ne dorim sa redam frumusetea unor locuri din Romania, cu semnificatie pentru comunitatile locale. Anul acesta ne-am orientat atentia spre locuri dedicate evenimentelor si spectacolelor in aer liber, care in timp si-au pierdut stralucirea de altadata. Pentru editia cu numarul sase am pregatit un nou concept si vom organiza primul festival de curatenie din tara noastra. Prin aceasta tematica, ne dorim sa imbinam utilitatea actiunilor de curatenie, cu distractia si emotia de a asculta muzica live, oferind o altfel de experienta de festival. Speram ca, si de aceasta data, sa avem aproape de noi cat mai multi romani, alaturi de care putem curata si reda frumusetea locurilor dragi din orasele tarii noastre”, a declarat Cristina Brindusoiu, Category Marketing Manager Home&Hygiene USCE.

Voluntarii se vor bucura de atmosfera de festival pe tot parcursul actiunilor de curatenie, iar eforturile lor vor fi rasplatite printr-un concert sustinut de Feli.

Vino si tu la primul festival de curatenie din Romania!

Daca iti doresti sa contribui la curatarea si infrumusetarea acestor locuri din Timisoara si Constanta, atunci fii si tu voluntar la primul festival de curatenie din tara noastra, organizat de Cif!

Alege-ti orasul in care vrei sa participi, apoi inscrie-te ca voluntar pe pagina de Facebook Cif Romania, accesand acest link. Inscrierile au loc in perioada 22 aprilie – 9 mai pentru Timisoara si 22 aprilie – 16 mai pentru Constanta.

Feli va concerta in cadrul Cif Curata Romania – Editia Festival

Feli, invitat special al festivalul de curatenie organizat de Cif, va concerta si va anima atmosfera cu muzica live in cadrul celor doua evenimente din Timisoara si Constanta. In plus, organizatorii au pregatit surprize si premii la fata locului pentru participanti.

Pentru a contribui si mai mult la infrumusetarea celor doua locuri din Timisoara si Constanta, imediat ce curatenia va fi gata, va fi amplasata cate o piesa de mobilier urban, cu un design special creat si adaptat fiecarui spatiu curatat.

Pentru mai multe detalii, click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.