Cinci studenti de la Politehnica, castigatori ai internship-ului Mira Telecom

Mira Telecom, in parteneriat cu Center for Surface Science and Nanotechnology-Universitatea Politehnica Bucuresti, a desemnat castigatorii programului de internship „MIRA TELECOM Student – Programming the future”. Cei cinci tineri, care timp de aproximativ patru luni vor participa la un internship in cadrul proiectului „NanoProgramming – controlling a system for atomic and nanoscale manipulation”, sunt studenti ai Facultatilor de Automatica si Calculatoare sau Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din Bucuresti.  Studentii castigatori sunt: Dragan Monica Andreea – Facultatea de Automatica si Calculatoare, Filipescu Bogdan Marian – Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, Radu Andrei – Facultatea de Automatica si Calculatoare, Tomescu Daniel Valentin – Facultatea de Automatica si Calculatoare, Urziceanu Paul Florin – Facultatea de Automatica si Calculatoare.

 „Am avut bucuria sa descoperim ca mediul universitar din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti este foarte competitiv, studentii fiind conectati la ultimele noutati tehnologice.  Speram ca acest program sa fie o ocazie pentru a lega relatii profesionale de durata cu acesti studenti, Mira Telecom  fiind una dintre companiile care acorda toata increderea si sustinerea tinerei generatii de cercetatori din Romania”, a declarat Stelian Ilie, Presedinte Mira Telecom.

Programul de internship se va desfasura in perioada 20 martie – 30 iunie 2012, sub directa indrumare a domnului Profesor Dr.rer.nat. Marius Enachescu, in cadrul proiectului  „NanoProgramming-controlling a system for atomic and nanoscale manipulation”.

Dintre participantii la programul de internship vor fi selectati cei trei castigatori ai burselor de excelenta MIRA TELECOM Student. Cele trei burse anuale vor fi acordate pentru anul universitar 2012 – 2013.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.