CSRmedia
CSRmedia
CSRmedia - publicatie premiata de Familia Regala a Romaniei

Circa 300 de voluntari Vodafone vor construi patru case in judetul Dolj

In perioada 1-5 octombrie, echipa Fundatiei Vodafone alaturi de 300 de voluntari (angajati ai Vodafone din Bucuresti, Brasov si Ploiesti) va construi patru case pe santierul din localitatea Preajba, din judetul Dolj. Locuintele sunt construite in cadrul programului „Big Build”, dezvoltat de Asociatia Habitat for Humanity Romania pentru familii defavorizate din Romania, care locuiesc in conditii improprii. Valoarea investitiei se ridica la 100.000 de euro.

„Fundatia Vodafone a sprijinit proiectul Big Build inca din 2007, iar pana in prezent cu ajutorul a peste 1.500 de colegi, am construit 150 de case in diferite orase ale tarii. In cinci ani am renovat scoli, am construit case sau locuinte protejate, destinate persoanelor cu dizabilitati locomotorii. In aceasta toamna, alaturi de colegii nostri din Brasov, Bucuresti si Ploiesti, construim case pentru patru familii nevoiase in Preajba, cu ocazia Zilei Mondiale a Locuirii”, a spus Florina Tanase, Senior Director Regulatory, Legal and Corporate Affairs, Vodafone Romania.

Beneficiarii caselor sunt patru  familii nevoiase, care in prezent locuiesc in Craiova, in conditii improprii. Cele patru familii au fost selectate de catre Asociatia Habitat for Humanity Romania in urma cu un an. Casele vor fi construite din caramida Porotherm si vor avea o suprafata de  67 metri patrati, constand in doua dormitoare, o baie si un spatiu comun format din bucatarie si living.

„Fundatia Vodafone Romania a avut o implicare fundamentala in dezvoltarea organizatiei noastre si a programelor desfasurate. De 6 ani, fara incetare, fundatia este alaturi de beneficiarii Habitat si de nevoile acestora, oferind astfel un sprijin consistent si valoros tocmai prin stabilitatea acestui parteneriat. Fundatia Vodafone Romania a devenit parte din Habitat, parte din istoria asociatiei noastre, iar sprijinul oferit si in acest an la Big Build, evenimentul nostru cel mai important, ne bucura nespus”, a declarat Emil Olteanu, Director National, Habitat for Humanity Romania.

Proiectul Big Build este evenimentul prin care Habitat for Humanity Romania sarbatoreste „Ziua Mondiala a Locuirii”, construind impreuna cu voluntarii locuinte pentru familii defavorizate din punct de vedere economic si social din Romania. In acest an, evenimentul are loc in perioada 1-5 octombrie, simultan in doua localitati: Preajba (Dolj) si Oradea (Bihor).

Pana in prezent, Fundatia Vodafone a investit peste 1,4 milioane de euro in constructia de case alaturi de Habitat for Humanity Romania.

Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.