Cisco Networking Academy a premiat un student roman la NetRiders 2012

Cisco Networking Academy a premiat, pentru al doilea an consecutiv, un student roman in cadrul prestigiosului concurs international CCNA International NetRiders 2012. Astfel, Alexandru-Catalin Bujor castiga o excursie de studiu in Silicon Valley la invitatia Cisco, dupa ce a obtinut cel mai bun scor masculin. Competitia de retele de internet s-a desfasurat la inceputul lunii iulie in Europa, Rusia si Comunitatea Statelor Independente (CSI) si in Orientul Mijlociu si Africa. La concursul online au participat simultan 147 de studenti ai Cisco Networking Academy din 45 de tari, din cinci zone cu fusuri orare diferite. Cisco a invitat toti cei cinci castigatori intr-o excursie de studiu in Silicon Valley – inima inovatiilor in tehnologie, in luna ianuarie 2013.

“Datorita succesului de care s-a bucurat printre studenti, NetRiders are incepand din acest an si o sectiune dedicata elevilor de liceu. La editia inaugurala, derulata pe parcursul lunii iunie, elevii romani au castigat doua medalii de aur si una de bronz intr-o competitie cu 70 de elevi din 11 tari”, a declarat Nicolai Sandu, Regional Manager, Cisco Networking Academy, SEE.

Alexandru-Catalin Bujor, castigatorul editiei pentru studenti a EMEA NetRiders, absolva anul acesta Facultatea de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti si a urmat in ultimii doi ani cursurile CCNA in cadrul Telecom Academy.

Cisco Networking Academy a debutat in 1997 in 64 de scoli si a devenit una dintre cele mai mari „sali de clasa” din lume, cu 10.000 de academii in peste 165 de tari si peste 4 milioane de studenti care au participat la program pana in prezent.  Fiind un exemplu de pionierat in domeniul educatiei privind tehnologiile de tip cloud, Cisco Networking Academy invata studentii cum sa configureze, construiasca, depaneze si sa securizeze retele de calculatoare pentru favorizarea accesului la oportunitati profesionale si economice existente la nivel mondial. Studentii care absolva programul beneficiaza adesea de oportunitati de cariera, isi continua educatia si dobandesc certificari recunoscute la nivel global.

1 Response

  1. sunt mindra sa il cunosc personal pe catalin bujor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.